Brugerdiskussion:Deleet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Deleet! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Cgtdk (diskussionbidrag) 25. sep 2012, 12:07 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Trade (diskussion) 25. sep 2012, 12:44 (CEST)

Stop med at smide spam på min diskussionsside. Jeg er ikke ny på Wikipedia, havde bare ikke kommenteret på den danske før. (skrev Deleet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Uanset om du er ny eller ej så må man ikke slette indhold fra sin diskussionsside. --Cgtdk (diskussionbidrag) 25. sep 2012, 12:56 (CEST)

Gå væk med jeres bureaukrati. Det er jo klart at der bliver færre som skriver på Wikipedia, når I har så irriterende og ligegyldige regler.(skrev Deleet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det, her nytter ikke noget. Emnet, ang. diskussionsletning er blevet taget op af div. ip-adresser og brugere adskillige gange. Hvis, du vil kan du altid prøve at tage debatten op igen, og se om du kan få samlet konsensus om at få ændret reglen. Personligt tror jeg ikke at man egentlig er interesseret i at bidrage seriøst, hvis man ikke engang kan finde ud af at lade denne ene lille side være, uanset om reglen er der eller ej --Trade (diskussion) 10. okt 2012, 19:41 (CEST)

Vi har flere gange fortalt dig, at det ikke er tilladt at fjerne indlæg fra ens brugerdiskussionsside. Det ser dog ikke ud til, at du forstår dette, hvilket er yderst beklageligt, da du vil blive blokeret, hvis du fortsætter med at opføre dig sådant. --Cgtdk (diskussionbidrag) 28. okt 2012, 00:55 (CEST)

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 uge på grund af ignorering af gentagne henstillinger.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. --Cgtdk (diskussionbidrag) 15. nov 2012, 15:00 (CET)


ikke er tilladt at fjerne indlæg fra ens brugerdiskussionsside[redigér wikikode]

Vi har flere gange fortalt dig, at det ikke er tilladt at fjerne indlæg fra ens brugerdiskussionsside. Det ser dog ikke ud til, at du forstår dette, hvilket er yderst beklageligt. Zoizit (diskussion) 9. mar 2015, 15:16 (CET)

Kære Deleet. Som du tidligere har fået at vide, har dansk Wikipedia en politik om, at indlæg på brugerdiskussionssider ikke må slettes. Hvis du mener, at denne politik bør ændres, er du velkommen til at stille et ændringsforslag på Landsbybrønden, men indtil et sådant forslag er vedtaget, gælder den nuværende politik. Men kan du ikke bare arkivere din brugerdiskussionsside i stedet? Hvis du ønsker det, gør jeg det gerne for dig. Vi er ikke ude på at genere dig. --Cgt (diskussion) 9. mar 2015, 15:20 (CET)

En gang til for Prins Knud. Da der endnu ikke er nogen som har diskuteret noget relevant her så er siden tom. En den irrelevante diskussion, se her. PS. Er Zoizit en sockpuppet- eller efteraberprofil af Cgt? (skrev Deleet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det virker som om, at du egentlig bare er kværulant, så jeg gider ikke prøve at kommunikere mere med dig. Grundet gentangen ignorering af henstillinger, er du hermed blokeret i en måned. Jeg er ikke Zoitzit. --Cgt (diskussion) 9. mar 2015, 15:45 (CET)
Jeg er godt nok en selvstændig person, og kan godt se når der bliver fortaget uhensigtsmæssig eller direkte imod reglerne redigeringer, så som at tømme sin diskussions side for indhold Zoizit (diskussion) 9. mar 2015, 15:55 (CET)