Brugerdiskussion:Eivindgh

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Eivindgh!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Sabbe 22. feb 2008, 10:23 (CET)

Danmark-Norge[rediger kildetekst]

Hej Eivind, jeg kan se, at du er norsk. Var det ikke en ide at oversætte den danske artikel om Danmark-Norge til bokmål og nynorsk? De eksisterende artikler er ret korte og ufuldstændige. Blot et forslag til overvejelse. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 24. mar 2014, 09:49 (CET)

Det er en god ide! --Eivindgh (diskussion) 24. mar 2014, 14:06 (CET)

Tidsspilde[rediger kildetekst]

Stop hand nuvola orange.svgHej Eivindgh. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Urbandweller (diskussion) 10. maj 2014, 13:57 (CEST)Svar[svar]

Du spilder andre brugeres tid med dit åbenlyse 1814-korstog, som ikke har nogen intention om at leve op til NPOV. Bidrag seriøst, eller lad være. --Urbandweller (diskussion) 10. maj 2014, 13:57 (CEST)Svar[svar]

Undgå svensk og norsk stavemåde[rediger kildetekst]

I en rettelse af 2. slesvigske krig har du benyttet "skandinavisk" stavemåde. "Frarøvet" er ikke wikipediansk sprogbrug. Jeg opfordrer dig til at være omhyggelig med dine redigeringer eller evt. søge hjælp til dine bidrag, hvis du ønsker at være med her. Ellers ender det nok med restriktioner.--Ramloser (diskussion) 3. dec 2014, 09:12 (CET)