Brugerdiskussion:JonasJepsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svg
Hej, JonasJepsen. Du har nye beskederHjælp-diskussion:Forside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}} skabelonen.
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, JonasJepsen!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Masz 16. feb 2010, 21:55 (CET)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 17. feb 2010, 15:42 (CET)

Undren[redigér wikikode]

Hej Jonas. Jeg forstår ikke, hvorfor du én gang til sætter de der ting ind fra Erik Zabel i Alex Rasmussen-artiklen? Når du bagefter forsøger at fjerne dem igen, så ender der med at blive noget tilbage, som ikke hører til Alex. Må jeg spørge, hvad du prøver at opnå? Måske kan jeg hjælpe dig. Mvh. Arne (Amjaabc) 17. feb 2010, 15:43 (CET)


Hej JonasJepsen. Jeg går ud fra at det er dig, som også har redigeret i Alex Rasmussen i løbet af aftenen. I så fald burde du have set at jeg anbefaler dig at bruge knappen "Forhåndsvisning" i stedet for at gemme. Dette må du meget gerne begynde på nu, da det letter arbejdet for os andre her på Wikipedia. Mvh Knud Winckelmann 17. feb 2010, 20:07 (CET)

Hej. Jeg har prøvet at sætte billeder ind af Alex, men jeg kan ikke helt finde ud af det. Så jeg prøvede at få en "kode" til hvordan man skal skriver teksten i "rédiger" til når man sætter billeder ind, men det lykkedes ikke helt. Jeg vil derfor gerne spørger om hvordan man gør. Mvh. JonasJepsen - 8. maj 2010

Hej Jonas. Når du skal sætte billeder ind i en artikel på Wikipedia, skal billedet lægges ind selvstændigt. Du kan se mere om det på Wikipedia:Billedpolitik og på Hjælp:Redigering#Billeder. Allervigtigst er det, at billedet er "frit", dvs. at du har eller kan sørge for garanti for, at billedet kan bruges uindskrænket til alle formål overalt. Det kan man naturligvis gøre, hvis man selv har taget billedet, men billeder fundet på nettet er stort set altid umulige at bruge. Spørg igen, hvis det ikke har hjulpet.
I øvrigt har jeg rettet Denis Mensjov tilbage til den denne stavemåde. Hans navn er skrevet med kyrilliske bogstaver, og i DK er det den korrekte måde at "oversætte" det på til latinske bogstaver; på engelsk har man en anden måde (den du skrev). Mvh. Arne (Amjaabc) 8. maj 2010, 14:23 (CEST)
Nåja, en ting mere: Jeg vil bede dig om at undlade at fjerne de skabeloner, der efterlyser kilder og gennemsyn af en person med tæt kendskab til området uden videre. I det første tilfælde er der jo ikke kommet kilder til oplysningerne, og hvis du har kendskab til området og kan sige god for artiklen, så vil jeg bede dig om at angive det i feltet nedenfor (Opsummér redigering). Mvh. --Arne (Amjaabc) 8. maj 2010, 14:26 (CEST)

Forhåndsvisning[redigér wikikode]

Kan jeg lokke dig til at kigge på nedenstående tip? Det handler simpelthen om at samle sine redigering i færre redigeringer, når man foretaget flere redigeringer i samme artikel. Nogle stykker er i orden, men man behøver ikke gemme for hvert tiende ord eller sådan nogen i den retning :-). Hvis du har nogle spørgsmål, må du gerne spørge.

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 8. maj 2010, 15:25 (CEST)


Hej. Det er sådan at jeg kender Tom Sterobo - The man himself. Og det er sådan at jeg prøver at udspørge ham, hvad det var han lavede. Jeg spørger også lidt hans søn Rasmus som jeg cykler sammen med. Simpelthen fordi at der jo ikke står så meget om Tom på nettet. Så jeg tager store mellemrum, hvor jeg lukker siden ned. Og 10 minutter senere, skriver jeg noget nyt. Men jo, selvfølgelig skal jeg prøve på at gemme det lidt mindre :-) (Jeg bruger også forhåndsvisningerne en masse gange, og til sidst gemmer jeg)

Vedr. Tom Sterobo[redigér wikikode]

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej JonasJepsen. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 13. okt 2010, 19:50 (CEST)

Christian Bolaños‎[redigér wikikode]

Jeg har annulleret dine ændringer i artiklen om Christian Bolaños‎. I følge FC Københavns hjemmeside har han ikke skiftet navn, ligesom jeg intet kan finde på Google om hans nye navn. MVH. --Pusleogpixi 21. nov 2010, 18:27 (CET)

-

Hej. Du kan da ved lejlighed kigge på hans facebook-profil her: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=166284680064123&set=a.166284676730790.44658.100000477757085&pid=497142&id=100000477757085#!/profile.php?id=1215723117 og her FIFAs officelle hjemmeside http://www.fifa.com/worldfootball/statisticsandrecords/players/player=183796/index.html

Jeg er selv OB-fan og kan tydeligt huske da han spillede for OB, og nu er det sådan at min far kender hans agent, og han ved derfra at han hedder "Cristián Bolaños Hueco Navarro". Jeg ved godt det kan lyde selv mærkeligt, og jeg måske lyver. Men min farfar er faktisk også aktionær i OB, og ejer en lille del af klubben, jeg har selv været ved OBs anlæg og har set papierer på Cristiáns rigtige navn. I øvrigt, så viser FC Københavns hjemmeside en lidt useriøs profil til Cristián, hvor der står han vejer 0 kg ham http://www.fck.dk/truppen/spillerprofil/?playerid=235 Så jeg tror også han selv vil blive glad for hvis han kunne få det ændret til det jeg skrev før, og så er costarikanske navne stærk tiltrukket af at det danske navn Christian bliver stavet på deres sprog Cristián Vh. JonasJepsen


Krav til artikler[redigér wikikode]

Hej Jonas. Der er visse krav, som skal opfyldes før at man kan have en artikel på Wikipedia og der er jeg bange for at Henriette Hørlücks Skole - Årgang 1996 ikke opfylder disse. Du kan læse mere om kravene på WP:BIO, Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. mar 2012, 17:31 (CET)

Jeg kan desuden se at det er din klasse, i forbindelse er der endnu en ting, man skal være opmærksom på og det er at man ikke skriver om ting, man har et nært forhold til, som f.eks. sig selv, sin klasse, sine foreninger osv. Erfaringen viser at man ikke selv kan vurdere om et emne er relevant, når man er tæt på. Det kan du læse mere om på Wikipedia:Selvbiografier. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. mar 2012, 17:33 (CET)


Begrundelse for sletning af Henriette Hørlücks Skole - Årgang 1996[redigér wikikode]

Jeg har slettet Henriette Hørlücks Skole - Årgang 1996 pga. manglende notabilitet. Denne afgørelse kan ankes på Wikipedia:Gendannelsesforslag, men læs først notabilitetsnormen og normen om biografier. Hvis du har nogle spørgsmål, må du gerne spørge. Det kan du gøre på nybegynderforummet eller undertegnedes brugerdiskussion.
- Sarrus (db) d. 10. mar 2012, 17:33 (CET)

David Silva (FIFA)[redigér wikikode]

Jeg har slettet denne artikel, da manden allerede er beskrevet i artiklen med navnet "David Silva". Der er ingen grund til at have to forskellige artikler, der omhandler den samme person. --|EPO| COM: 13. mar 2012, 11:49 (CET)

Ved et nærmere eftersyn ser det ud til at du opretter artikler omhandlende emner i et computerspil. I så fald har du misforstået hvad dette projekt går ud på. Wikipedia skal f.eks. ikke fungere som en spilguide eller lignende. Emner skal have en bred interesse. Og hvis et af disse emner har vakt særlig stor opsigt i forbindelse med f.eks. optræden i et computerspil, er der sjældent grund til at oprette en ny artikel om dette emne. I stedet kan man tilføje informationen i den oprindelige artikel.
Dine artikler er mere beregnet til et selvstændigt projekt (udenfor Wikipedia) om netop dette computerspil. Du kan oprette en personlig hjemmeside med f.eks. din egen wiki. --|EPO| COM: 13. mar 2012, 12:00 (CET)

Hej. Siden har bred interesse, men det jeg prøver på er et større projekt som jeg gør mig rigtig umage med. Spille FIFAhar manges interesse, og det vil jeg gerne skabe en interaktiv verden omkring dette spil, nu hvor der jo er i for vejen er skrevet en masse en selve spillet FIFA. Please behold nu mine sider, jeg bruger såmfrygtelig meget tid på det. Forskellen på "David Silva" og "David Silva (FIFA)" er at den sidst nævnte info omkring mandens egenskaber i spillet, hvilket der er meget at skrive om, og har manges interesse. JonasJepsen

Hej igen. Hvorfor f***** sletter i alt det jeg har lavet uden at konfrontere mig om det?!?! Det er f*****lavt at I ikke tænker på personen som har brug omhu på at skrive det, og langt fra er færdig!! I konkluderer bare for mig, uden at høre mig om hvad jeg har tænkt mig ved det!!! (skrev JonasJepsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nok skal Wikipedia favne bredt, men der skal fastsættes nogle rammer for artiklerne - kaldet for notabilitet. Det forudsættes her at det pågældende emne selvstændigt skal have vakt opmærksomhed eller være at større betydning. Lige i forbindelse med FIFA-projektet, er nøgleordet selvstændigt. For har den virtuelle David Silva gjort sig selvstændigt bemærket? Har han opnået noget? Hvad med den virtuelle Premier League? Er der en unik historie at fortælle om disse, som slet ikke ville passe ind i artiklerne om de virkelige?
Det er slet ikke ualmindeligt at artikler slettes, når erfarne brugere vurderer at de ikke hører hjemme her på projektet. Men for god ordens skyld vil jeg lægge op til en diskussion om hvorvidt denne og de øvrige artikler bør gendannes: Wikipedia:Gendannelsesforslag/David Silva (FIFA)
Nok er artiklerne slettede, men tekstindholdet kan uden problemer genfindes, så du kan arbejde videre med det et andet sted. --|EPO| COM: 14. mar 2012, 12:25 (CET)
Ved, godt jeg er sent inde, men du kan jo altid lave din egen hjemmeside/wiki hvor du kan lægge oplysningerne ind, så andre kan slå det op. Ellers, er der altid muligheden med at udvide artiklen om selve spillet. Mvh. --Trade (diskussion) 3. jan 2013, 12:28 (CET)

Andre Ward og Super-mellemvægtstitlerne[redigér wikikode]

Hej. Jeg kan se, at du indføjer oplysning om, at Andre Ward ikke længere er anerkendt af WBC som verdensmester i Super-mellemvægt. Ifølge WBC's hjemmeside er Ward fortsat anerkendt som mester. WBC har i april udtalt, at Ward er "Champion in recess", hvad det så end måtte betyde. WBC har ønsket kamp mellem Dirrell og Sjekloca om titlen, og ændrer tingene sig ikke, så bliver en af de to mester på et tidspunkt, men jeg kan ikke finde dokumentation for, at WBC rent faktisk har trukket anerkendelsen af Ward tilbage. Kan du finde sådan dokumentation (andet end avisartikler, der også er noget forvirrede over, hvad der rent faktisk ligger i "Champion in recess") kan vi skrive, at titlen er ledig, men så længe WBC anser ham som "Champion" og sætter ham på listen over WBC-mestre, giver det ikke mening at beskrive titlen som ledig. Pugilist (diskussion) 18. maj 2012, 11:50 (CEST)

Jeg kan se, at du igen er gået ind i artiklen om Super-mellemvægt, og igen har anført, at Andre Ward ikke er anerkendt af WBC. Du henviser så igen til en ældre artikel, hvori er anført, at har er "champion in recess". Dette er gjort på trods af, at den tidligere kilde - WBC's egen hjemmeside - fastslår, at WBC fortsat anerkender Ward som mester. Du bør forholde dig relevant til kilder, hvilket bla. indebærer, at en forvirret artikel om et forvirrende udsagn fra WBC ikke har større gyldighed, end hvad WBC selv mener om sagen. Pugilist (diskussion) 22. feb 2013, 08:23 (CET)

Mogens Palle[redigér wikikode]

Hvorfor er det lige, at du mener, at Mogens Palle havde noget at gøre med kampene Damgaard-Gatti og Kessler-Calzaghe ? Læs kommentar på diskussionssiden. Det ville måske være relevant, hvis du tog diskussionen dér fremfor blot at rulle tilbage. Pugilist (diskussion) 3. jan 2013, 12:11 (CET)

Endvidere er det problematisk at henvise til eksternt materiale, der med stor sandsynlighed strider imod ophavsretten. --|EPO| COM: 3. jan 2013, 12:18 (CET)
I kan da bare fjerne linksene hvis det er det der er problemet... Mogens Palle arrangere boksekampe - er det så ikke relevant at lave en oversigt over de største kampe han har arrangeret??JonasJepsen 3. jan 2013, 12:20 (CET)
Se svaret på Diskussion:Mogens Palle. Pugilist (diskussion) 3. jan 2013, 12:44 (CET)

Ophavsret[redigér wikikode]

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej JonasJepsen. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen en bruger der glemte at signere beskeden

Bemærk at Commons (Wikipedias billedlager) ikke accepterer billeder mm, der ikke kan udgives under en fri licens og at uploads, der simpelthen er kopieret fra steder på nettet, hvor der kan være tvivl om dette, vil blive slettet efterhånden som de opdages. --Hjart (diskussion) 4. maj 2020, 10:14 (CEST)