Brugerdiskussion:Kbh10

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Kbh10! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 15. sep 2013, 09:34 (CEST)

Du skulle vel egentlig have overført din historik fra Speciel:Bidrag/Kbh1000, det mener jeg man kan. TherasTaneel (diskussion) 16. sep 2013, 15:41 (CEST)

Tak det vil jeg meget gerne have , har jeg ret i at du gav mig et hint ang jossi lige før .?

Det er vist en admin der kan gøre det. Næh, den eneste Jossi jeg lige kan komme i tanke om, er i Brødrene Løvehjerte. ;) TherasTaneel (diskussion) 16. sep 2013, 16:48 (CEST)
Man kan ikke sammenflette sin redigeringshistorik fra en brugerkonto med en anden. Du (Kbh10) kan bede om at blive omdøbt, men så ryger redigeringerne fra denne brugerkonto (Bruger:Kbh10) over på et tredje brugernavn - omend du også kan vælge at få byttet rundt på brugernavnene.
- Sarrus (db) d. 16. sep 2013, 17:26 (CEST)

Jeg forstår , jeg foretrækker lige nu at vente med at gøre noget ved dette . tak for svar Kbh10 (diskussion) 16. sep 2013, 18:51 (CEST)

Nej det var IKKE det virketlige formål![rediger kildetekst]

Jeg ved ikke om du ser syner, måske betragter du min redigering som lalledum, og det er du i din gode ret til, men lad være med at vurdere mine hensigter. Du er sikkert mere inde i hvad der er nødtvendigt at få med i artiklen, men jeg forsøgte at søge oplysninger på nettet, der kunne begrunde kritiken, og kunne altså kun finde et blogindlæg på Kristeligt Dagblad der var syv år gammelt, der omtalte et interview med Prem Rawat.

Mit virkelige formål med redigering var at underbygge kritikken. Jeg tror de allerfleste vil synes at sammenligne sig med Jesus er udtryk for storhedsvanvid (uanset at jeg er ateist), ligesom opfordring til "bittesmå" gaver som fly vist også må betragtes som sådan. Men hvis du synes det er så lalledumt, kan du jo bare fjerne det! Jeg "ejer" faktisk ikke den redigering. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. sep 2013, 20:14 (CEST)

Btw prøv lige at læse her om at forvente, at andre er i god tro. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. sep 2013, 20:14 (CEST)


Meget clever ,,,,,,,

Du fjernede jo IKKE min redigering[rediger kildetekst]

Du ændrede blot et .org til website, som var min sidste redigering. Har du behov for en forklaring til at fjerne redigeringen? Så kan du bare spørge, jeg er selvfølgelig parat til at hjælpe dig! mvh Per (PerV) (diskussion) 18. sep 2013, 21:11 (CEST)

Hej, jeg fandt den her; WikiProjekt Kilder - måske det havde interesse. TherasTaneel (diskussion) 1. okt 2013, 00:47 (CEST)

Tak for link , forstår jeg dette ret at expremie siden ikke kan bruges fordi der ikke har været en alm anderkendt person inde og sige god for den ? Hvis ja så bliver det svært , ville Steve Hassan eller Margeret Singer blive betragtet som en der kunne blåstemple siden ?

-) Kbh10 (diskussion) 2. okt 2013, 15:49 (CEST)
Hmm, I korte træk - fordi det er dem selv der skriver det; det kunne være godt om der var skrevet en bog, avisartikel eller andet om emnet, men det ser ikke ud til at interessere særlig mange at skrive om, så ja som du skriver, det bliver svært men f.eks. Kristeligt Dagblad plejer at være gode til at tage sådan nogle emner op. Måske skulle du stille spørgsmålet om Hassan og Singer på projektets side, så du og andre er sikre på hvad man kan gøre, når de læser svaret. TherasTaneel (diskussion) 2. okt 2013, 21:26 (CEST)

Men , sektens egne link i artiklen er jo også skrevet af dem selv ? Anyway ,jeg tror jeg vil kontakte Kristeligt dagblad , og opfordre dem til at skrive en artikel om ex-premie org , og så linke til hvad de skriver i deres blad , kan jeg så lave link til både ex-premie siden og artiklen i avisen på Prem Rawat artiklen ?Kbh10 (diskussion) 3. okt 2013, 15:01 (CEST)

Fokusér heller på at finde andet end linkene, dem har du allerede. Hvis Kristeligt dagblad mener, at de er værd at referere til i en eventuelt artikel, tjo... men det tror jeg de fortæller dig om, hvis du spørger dem. TherasTaneel (diskussion) 4. okt 2013, 04:14 (CEST)