Brugerdiskussion:Martin Skogstad von Qualen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Martin Skogstad von Qualen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Inc (diskussion) 11. okt 2019, 11:38 (CEST)

Selvbiografier[rediger kildetekst]

Jeg må fraråde dig at begynde på at beskrive dine egne meritter. Det er ilde set. Hvis du ønsker at beskrive dig selv, er det bedst, hvis du holder det til din egen brugerside. --|EPO| COM: 23. mar 2020, 13:10 (CET)

@EPO: Nå ja det viser bare hvor lidt jeg har fattet af dette system...Jeg troede at det var min bruger side jeg skrev på. Martin Skogstad von Qualen (diskussion) 23. mar 2020, 13:45 (CET)

Du er skam tilgivet. Der er mange funktioner, man skal lære at kende. Bare hæng i, så skal du nok forstå det hele. --|EPO| COM: 23. mar 2020, 13:52 (CET)

Hej @Martin Skogstad von Qualen og MartinSkogstad: Har du problemer med at få adgang til din brugerkonto? Jeg kan ses, at du foretrækker Martin Skogstad von Qualen, men du redigerer mest som MartinSkogstad. Det må du selvfølgelig selv om. --Inc (diskussion) 23. mar 2020, 13:17 (CET)

Hej @Inc og Inc: Ja jeg har to...men du har ret i at jeg mest er Martin Skogstad- von Qualen og forsøger at skifte.... Men jeg syntes det er noget af en opgave at blive bekendt med "koden" her ... Jeg bruger det meste af min tid på at skrive en Fysik C bog ....så det er meget begrænset hvad jeg har til overs til at lære dette nye univers. Men tusind tak for hjælpen :-) --Martin Skogstad von Qualen (diskussion) 23. mar 2020, 13:53 (CET)

OK, helt fint :) --Inc (diskussion) 23. mar 2020, 15:36 (CET)
Ikke helt. Du skal erklære hvis du har mere end én konto. Du kan gøre det via din brugerside. Hvis du ikke har en synderlig grund til at bruge to, anbefaler jeg at du kun bruger én. Se WP:Sokkedukker :-) — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 19. apr 2020, 23:55 (CEST)
Årh, ja, nu skal vi jo ikke gøre det værre end det er. Martin* er jo ikke den første der har rodet med to brugerkonti af den ene eller anden grund, nogen bedre end andre. Her er det relativt oplagt at der er tale om én person, men der burde ligge en forklaring på brugersiderne. Der er ingen grund til at se spøgelser sokkedukker. --Madglad (diskussion) 20. apr 2020, 08:01 (CEST)