Brugerdiskussion:Orwell123/Arkiv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Orwell123/Arkiv!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen --Heelgrasper 12. feb 2007 kl. 19:59 (CET)


Vær venligst opmærksom på, om du tilføjer korrekte oplysninger til artikler. Fx skrev du i Det Teologiske Fakultet (Aarhus Universitet) at det var det største i Norden, mens der reelt er tale om, at det et af de største i Norden jf. fakultetets hjemmeside. Og i artiklen om Nobelparken formulerede du det sådan, at alle fag ved Det Humanistiske Fakultet var placeret her, selvom fx et stort institut som Institut for Historie og Områdestudier ikke hører til der. --Heelgrasper 12. feb 2007 kl. 19:59 (CET)

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--PhoenixV 23. feb 2007 kl. 13:50 (CET)

Profilen - DR nyhedsprogram[redigér wikikode]

Du skulle ikke oprette opslag som Profilen der ikke er længere en overskriften lige herover. Prøv om du kunne finde tid til at gennemarbejde lidt bedre, det sparer også andre bidragydere for en del arbejde med at slette sådanne opslag. Lav en fil på din harddisk og saml lidt materiale om det emne du tænker at lave et opslag om. Det løber jo ingen steder om det tager lidt længere tid, og bliver bedre derved. -- Mvh PHansen 18. feb 2007 kl. 12:13 (CET)

Knud Ejler Løgstrup[redigér wikikode]

Du har prøvet at indsætte et "gallery" i Knud Ejler Løgstrup.

http://www.religion.dk/grafik/redaktion/42A55A09:000040FB:85-normal-gstrup.bmp

Dette billede er vist ikke uploaded endnu? - se Hjælp:Upload. Hvis du ikke får licensen korrekt, bliver det dog slettet igen, så det skal du være omhyggelig med (specialist er Bruger:EPO). Du kunne også besøge: Hjælp:Nybegynderforum-- Mvh PHansen 19. feb 2007 kl. 19:23 (CET)

Henstilling nr to[redigér wikikode]

Du har netop ved din sikkert velmente redigering

19. feb 2007 kl. 20:17 Orwell123 (Diskussion | bidrag)

fjernet formatering fra indledningen til Johannes Sløk. Det må du meget gerne bringe i orden igen. Jeg synes du skulle tage en pause og læse lidt vejledning, fx Stilmanualen, da der er meget arbejde forbundet med at rette op på dine redigeringer. -- Mvh PHansen 19. feb 2007 kl. 21:09 (CET)

Jeg har nu rettet op på formateringen i artiklen igen, men det er noget træls at du følte dig kaldet til at tilføje kursiv, fjerne wikilinks osv. Jeg tilslutter mig opfordringen til at læse stilmanualen - og alle de øvrige opfordringer, du efterhånden har fået. --Heelgrasper 19. feb 2007 kl. 23:15 (CET)


Prøv at slappe lidt af... Altså jeg har skrevet her inde i 8 dage, og det virker som om der er meget mere fokus på, at man nu også sætter den rigtige henvisning osv.. End indholdet hvor jeg skriver mest om teologi og teologiske emner, som man slet ikke har arbejdet ret meget med her på siden... Så i sted for, at man skræmmer folk væk med det samme, lige giver dem lov til at lave lidt fejl de første uger... man lærer jo heletiden og jeg har lært meget i løbet af de første to uger, så jeg regner med at jeg kan det meste om nogle uger... og jeg arbejder jo heletiden med de samme artikler, indenfor teologi, så jeg skal nok selv rette dem til hurtigt, men lad mig nu lige komme ordentlig ind i systemet... Det er jo ikke fordi, at det er emner som særlig mange gider gå op i her på stedet... SÅ det skal nok blive godt... Orwell123..

Du skal ikke lade dig gå på af et par henstillinger - det har vi alle måttet tage: form og/eller indhold - du skal derimod frimodigt redigere videre med det du har på hjerte, men vilkårene her er at man må tage henstillinger ind imellem, det vil du også kunne acceptere.
Måske en del af løsningen ligger i at begynde at bruge "Beskrivelse"s-feltet til netop at beskrive den aktuelle redigering; det giver andre bidragydere det indtryk at der er et ønske om at kommunikere om den eventuelle forbedring der er igang. Det viser den gode vilje i praksis. Hvis dertil føjes en udstrakt brug af "Forhåndsvisning", så kan mange åbenlyse fejl tages i opløbet - fx: hvor blev alle de blå links af? jf. den uheldige Johannes Sløk-redigering. Så derfor: arbejd i et roligt tempo, opret ikke opslag på kun én linje, som bare pr. rutine bliver slettet igen, og fremfor alt beskriv de redigeringer du foretager, og du vil få al den konstruktive hjælp du kan ønske dig. -- Mvh PHansen 21. feb 2007 kl. 13:05 (CET)

Brugerside[redigér wikikode]

Du har lige oprettet en artikkel med titlen Orwell123. Det er vist meningen at den type beskrivelser af dig selv anbringes på din brugerside. Se første faneblad på denne side. Med venlig hilsen --Jørgen Jespersen 20. feb 2007 kl. 23:53 (CET)

Kategorier[redigér wikikode]

Hej Orwell123! Er du ikke venlig at huske mit lille tip med at kategorisere artikler? På forhånd tak. --PhoenixV 26. feb 2007 kl. 17:58 (CET)

Jeg gentager min efterspørgsel. Svar venligt, hvis du læser denne besked. --PhoenixV 1. mar 2007 kl. 21:01 (CET)

Jeg læser den rent faktisk og jeg gør det faktisk også... Jeg er rent faktisk igang med de fodbold klubber... såå tag det lige rolig... Det tager lidt mere tid end et 'øjeblik, at få et overblik over hvor og sådan de skal ligge...

O.k., det lyder smukt. Et godt sted at begynde er Kategori:Fodboldklubber, der er indrettet efter lande. --PhoenixV 1. mar 2007 kl. 21:04 (CET)

- Jeg ligger faktisk de klubber i den kategori normalt... men jeg kan ikke huske dem uden ad.. sp slår dem op.. hver gang..

Det er helt i orden, men så kunne du overveje bare at bruge forhåndsvisning, før du gemmer siden, så du får kategorien rigtig fra starten af. Du må i øvrigt meget gerne undlade at brug HTML-linjeskift (og anden form for HTML), da vi gerne holder os til Wikipedias eget layoutskema. Tak for dine bidrag! --PhoenixV 1. mar 2007 kl. 21:17 (CET)

Forsøger du at slå en rekord?[redigér wikikode]

Du har nu på 44 minutter, redigeret 13 artikler. Hvoraf der var 5 oprettelser af nye artikler. Jeg ville være mere imponeret hvis du brugte en anelse tid til at kvalitetssikre det du skriver --Jørgen Jespersen 27. feb 2007 kl. 22:04 (CET)

Hej Orwell123 :-) Det er fint, at du opretter nye artikler. Men det er ikke et mål i sig selv at oprette så mange som muligt – der må også gerne være lidt kød på de enkelte artikler. Her til aften har du oprettet Ønskeøen, Klokkeblomst og De Glemte Drenge, der alle er meget korte. Så længe der ikke er skrevet mere om de enkelte emner, synes jeg det ville være bedre, om de var beskrevet under Peter Pan. Herfra kan de altid flyttes til deres egen artikel, hvis artiklen om Peter Pan bliver for lang.--C960657 27. feb 2007 kl. 22:23 (CET)

Det kunne da godt være... Regner med, at jeg indenfor ganske få dage, vil oversætte en del engelske tekster til disse artikler.. jeg ved godt, at der er nogle som synes det er træls, at man opretter dem, det gør jeg ikke - jeg ser det lidt som om, at man giver bolden op, og så kan andre følge efter.. Men ellers er alle de artikler jeg opretter artikler som jeg har tænkt mig, at arbejde med det næste stykke tid og det skal nok blive godt..

Hej igen :-) Problemet er, at det ikke altid er så let at skelne mellem skidt og kanal. Wikipedia modtager en del skrammel og hærværk fra bl.a. skoleelever, som det kræver en del arbejde at rydde op efter. Meget korte artikler og andet, der umiddelbart ser mærkeligt eller ufærdigt ud, kan risikere at ryge med ved den daglige oprydning. Dem, som holder orden, kender ikke dine intentioner med de små artikel-stumper, og derfor kan det ske, at de fjerner dem i den tro, at det var useriøse bidrag, hvilket jo vil være ærgerligt, når du har tænkt dig at arbejde videre med artikle. Så jeg vil foreslå dig at vente med at oprette artiklen, til den har en vis længde. Dels undgår du, at artiklen bliver slettet i utide, og samtidig gør du livet lettere for dem, der rydder op, idet de så har lettere ved at tage stilling til, om de helt korte artikler er nogen, som skal gemmes eller ej.--C960657 27. feb 2007 kl. 22:41 (CET)

Tomme artikler[redigér wikikode]

Du er før blevet gjort opmærksom på ikke at oprette tomme artikler derfor ser jeg ingen anden udvej end at give dig en advarsel. En god ide kan være at starte artiklen i en teksteditor på din egen computer før du sætter dem på Wikipedia. --Broadbeer 1. mar 2007 kl. 22:06 (CET)

Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Orwell123/Arkiv!
Jeg kan se, at du er gået i gang med at eksperimentere med Wikipedia. Da ændringer vises med det samme, er det bedst, at du eksperimenterer i sandkassen, indtil du er fortrolig med systemet og gerne vil tilføje viden til artiklerne. At lave test, skrive urigtige eller vildledende oplysninger, eller fjerne korrekt indhold på de "rigtige" artikler opfattes som hærværk, og man risikerer at blive blokeret i kortere eller længere tid.

Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl som nybegyndere begår er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. Du kan også bruge forhåndsvisning til at se hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem. Husk blot at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne) så husk at signere det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG. Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Broadbeer 1. mar 2007 kl. 22:06 (CET)
JEg har ikke oprettet tomme artikler før... JEg har oprettet korte artikler.. Med en kort grundlæggende information... på ca. 2-3 linjer..

Mississippi[redigér wikikode]

Original Barnstar.png Den Originale Barnstar
Her er en barnstar, for dit fine arbejde på amter i Mississippi! Pacx 9. maj 2011, 11:14 (CEST)


SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
Hej Orwell123, du får også lige denne her, for dit arbejde på amter! Pacx 10. maj 2011, 14:39 (CEST)


Lad være med at slette - arkivér i stedet[redigér wikikode]

Når du sletter indlæg på brugerdiskussionssiden, gør du det sværere at se om du har fået et godt råd eller en advarsel før. Dermed bliver kommunikationen besværligere, og folk bliver lettere sure. Prøv at arkivere de ældste indlæg i stedet. --Palnatoke 9. maj 2011, 11:26 (CEST)

Flere tomme artikler[redigér wikikode]

Clinton County (Ohio) og dens venner mangler indhold - kast et blik på Wikipedia:Landsbybrønden/Artikler uden brødtekst. --Palnatoke 10. maj 2011, 12:51 (CEST)

Hejsa. Kunne du ikke lige gøre hvert amt færdig, inden du går videre til den næste, så man undgår en masse mere eller mindre tomme artikler i mellemtiden? Mvh Knud Winckelmann 11. maj 2011, 14:46 (CEST)
Jeg har nu foreslået de tomme artikler slettet. --Palnatoke 11. maj 2011, 16:56 (CEST)
I forbindelse med slettediskusionen ville det være konstruktivt, hvis du på sletningsforslagssiden fortalte om du har til hensigt at udbygge County-artiklerne. - Nico 11. maj 2011, 18:27 (CEST)

Apropos amterne[redigér wikikode]

Hej Orwell123. Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, at vi i almindelighed på dansk Wikipedia angiver præciseringer i parenteser, fx Sidney (Ohio) i stedet for Sidney, Ohio. Mvh. Arne (Amjaabc) 10. maj 2011, 15:04 (CEST)

Hej igen. Det er nemmere at finde rundt i, hvis du svarer på det sted, hvor diskussionen er indledt. Jeg fortsætter den derfor her (efter dit indlæg på min diskussionsside).
Jeg forstår godt, at det system med navnene ikke var lige til at gætte, men så må vi jo hjælpe hinanden. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) 10. maj 2011, 15:19 (CEST)

Stub[redigér wikikode]

Hej Orwell. Kan du ikke indsætte {{US-geostub}} i bunden af dine oprettede artikler, ligesom jeg har gjort på artiklen om Llano County. Mvh. og god skrivelyst fra --Pixi Uno 11. maj 2011, 14:47 (CEST)

- og intetwiki-links som netop gjort i samme artikel. --Pixi Uno 11. maj 2011, 14:52 (CEST)

Talnotation[redigér wikikode]

Hej Orwell123. Jeg vil gerne henlede din opmærksomhed på, at på dansk bruger vi komma til at angive taldele under 1 og punktum til at adskille cifrene i større tal, fx 5.000.000,00. Det vil være rart, at det står korrekt, når du laver dine infobokse. Mvh. Arne (Amjaabc) 11. maj 2011, 22:30 (CEST)

Og lige et lille tip til: I flere af de artikler, som du uddyber, nævner du naboamterne. Nogle af disse har røde links, hvilket jo er underligt, da alle amterne er oprettet. Det ser ud til, at du glemmer, at (Ohio) indgår i artikelnavnet. Mvh. Arne (Amjaabc) 11. maj 2011, 22:42 (CEST)

Orwell) - Tak for dine tips.. Jeg oversætter fra Bokmål, Der står henvisningerne lidt forskellige, og de smutter fra mig engang imellem.. Jeg skal nok rette dem..

Hej - husk lige det med tallene ;-) - Nico 20. maj 2011, 11:55 (CEST)

County's i Minnesota[redigér wikikode]

Hej. Jeg har fundet flere ubrugelige "artikler" (ordbogsopslag) om countys i Minnesota. Hvis de ikke bliver udvidet meget hurtigt, vil jeg indstille dem til sletning, da de i princippet er ubrugelige og skader Wikipedias omdømme. Mvh. --Pixi Uno 25. maj 2011, 14:54 (CEST)

En stjerne[redigér wikikode]

Globe-barnstar2.png Geografi-Barnstar
Du får en geografi-barnstar for din indsats med amerikanske counties - herunder for at du justerede din proces.
Palnatoke 1. jun 2011, 13:57 (CEST)


Kan langt hen af vejen tilslutte mig rosen, men husk lige (flere gange) ovennævnte henstilling om talformaterne. - Nico 4. jun 2011, 18:08 (CEST)

Mindre ændringer[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du skal foretage mindre ændringer på mange sider, for eksempel indsætte eller ændre kategorier eller skabeloner, så husk at hakke af ved "Dette er en mindre ændring." Det gør det muligt for andre at skjule dem på listen over seneste ændringer, der ellers nemt vil drukne i dine mange små redigeringer. Under mine indstillinger har du også mulighed for at få alle dine redigeringer af eksisterende sider automatisk angivet som mindre ændringer. Vær dog opmærksom på, at tilføjelser eller fjernelser af indhold i artikler, indlæg på diskussionssider, o.lign. ikke bør markeres som mindre ændringer. Med venlig hilsen Dannebrog Spy 7. jul 2011, 16:39 (CEST)

Sogne kategorier[redigér wikikode]

Jeg har set du opretter sogne-kategori - der har jeg en par bemærkninger. Jeg har selv haft den ide med at få kategorier til opdeling i herreder og kommuner.

Sogne i kommuner

Du kan bruge denne skabelon - ret den gerne til.

Oversigt over sogne i [[x Kommune]].

[[Kategori:Sogne i Danmark efter kommune|x Kommune]]
[[Kategori:x Kommune]]

Du skal kun erstatte x med kommunenavn. "Sogne i x Kommune" skal helst være med i "x Kommune" kategorien.

Sogne i regioner

Jeg kan du har oprettet Kategori:Sogne i Region Syddanmark - er det en god ide?

Men det er ikke en god ide at tilføje alle sogne til kategorien - det bør stoppe med nu! - du bør kun tilføje kategorier for sogne i kommunerne i området - det er mere i ånd hvordan kategorier bruges

Sogne i herred

God ide - men du skal ændre kategorien "Sogne i x Amt" til "Sogne i y Herred" i sogneartiklen - at have begge kategorier er meget unødvendig..

Her er en skabelon til oprettelsen:

Oversigt over sogne i [[x Herred]].
[[Kategori:Sogne i Danmark efter Herred|x Herred]]
[[Kategori:Sogne i y Amt]]

"Sogne i x Herred" skal helst være medlem af "Sogne i y Amt"

Hvis du retter lidt til, så vil jeg gerne på et tidspunkt tjekke det igennem. --Steen Th 8. jul 2011, 21:16 (CEST)


I forhold til Region Syddanmark, så benyttes Kategorien på Tysk Wiki - Jeg prøver at standardiserer artiklerne så de ligner de tyske og hollandske og det er selvfølgelig et spørgsmål om der er brug for en kategori SyddanmarkOrwell123 8. jul 2011, 21:23 (CEST).
Den tyske wiki har en anden opdeling end vi har - vi bruger de gamle amter (og herreder) og de nuværende stifter fordi slægtsforskere/lokalhistorikere og de kirkelige interesse bruge den inddeling. Og vi kan godt bruge den kommunale også. Men på region-niveau kan efter danske forhold klare via inddelingen på kommuner. --Steen Th 8. jul 2011, 21:31 (CEST)

Datoer[redigér wikikode]

I forbindelse med dit store arbejde med at vedligeholde cyklingportalen, bemærkede jeg en lille detalje: Når du skriver datoer, skriver du månedens navn med stort begyndelsesbogstav. På dansk skal det være med lille begyndelsesbogstav. Se f.eks. http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=dato.

Men ellers fortsæt det gode arbejde! --|EPO| COM: 31. jul 2011, 16:35 (CEST)

Udvidet HotCat[redigér wikikode]

Hej Orwell. I "Mine indstillinger" -> "Gadgets" -> "Navigering og redigering" har du mulighed har at sætte et flueben udfor "Udvidet HotCat". Så skal du kun gemme én gang når du indsætter kategorier i artiklerne. Mvh. --Pixi Uno 17. aug 2011, 13:51 (CEST)

Kilder[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen --Pixi Uno 16. okt 2011, 23:14 (CEST)

Infoboks tv-serie person[redigér wikikode]

Hej, når du skal skrive første og sidste gang set i skabelon:Infoboks tv-serie person så skal du skrive navnet på de pågældende afsnit, ikke nummeret. Mvh. --Trade 22. okt 2011, 16:20 (CEST)

Lodtrækning til EM[redigér wikikode]

Hej. Wikipedia er ikke en nyhedstjeneste, så du behøves ikke at trykke "gem" hver gang der bliver trukket ét navn op af bowlen. Vent til det endelige resultat. Mvh. --Pixi Uno 2. dec 2011, 18:45 (CET)

Kategorinavne[redigér wikikode]

Hej Orwell123. Det er rigtig fint, at du laver nogle detaljerede kategorier, men vil du ikke godt passe på stavningen? Fx hedder det ikke Kategori:Medaljevindere fra Danmark ved sommer OL 2008, men Kategori:Medaljevindere fra Danmark ved sommer-OL 2008 (artiklen hedder jo Sommer-OL 2008, ikke Sommer OL 2008). Problemet er jo, at det er så besværligt at skulle udskifte kategorierne på alle de artikler, der hører til kategorien. Tidligere i dag var der som bekendt også den med "sølvmedalje vindere", og det er derfor jeg appellerer til dig. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. jan 2012, 23:02 (CET)

Oscars[redigér wikikode]

Hej. Kan jeg gå ud fra at du selv retter skabelonen til dansk? mvh --Rasmusbyg 11. feb 2012, 12:04 (CET)

Prøver igen. Skabelonen er stadig på norsk, men dette er jo altså dansk wp. --Rasmusbyg 28. feb 2012, 00:08 (CET)