Brugerdiskussion:Sjonalist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sjonalist! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 9. mar 2018, 20:38 (CET)

Men: sådanne redigeringer hører ikke hjemme på skabelonsiden, men på den relevante artikel, i dette tilfælde er det nok på Palsgaard Sommerspil. Hvis du er i tvivl om noget, kan du spørge på Nybegyderforummet.
- Sarrus (db) d. 9. mar 2018, 20:38 (CET)


- Sarrus Jeg er ny på Wikipedia, så det er på ingen måde med vilje, at jeg redigerede skabelonen. Men jeg synes, er forkert af Vrenak at blokere mig af den grund. --Sjonalist (diskussion) 9. mar 2018, 20:54 (CET) Sjonalist

Du blev blokeret i 15 min. fordi du konstant blev ved med at redigere på skabelonen, selvom fjernelsen af din redigering burde have fået dig til at indse at der måske var noget galt, på den måde fik jeg stoppet dine hyppige hærværksredigeringer, og givet dig tid til at læse op på tingene. -- Vrenak (diskussion) 9. mar 2018, 20:56 (CET)

[redigeringskonflikt

Jeg blev ærligt talt også overrasket over det. Jeg satsede på, at du ikke gjorde det med vilje. Jeg så, du var på chattenkanalen. Hvis du vil spørge om noget eller andet, må du også gerne kontakte mig der.
- Sarrus (db) d. 9. mar 2018, 20:57 (CET)
Sjonalist: Hvis du ønsker at bruge en skabelon, skal du kopiere den ind på den side, hvor den skal bruges, og så udfylde den dér. Hvis man redigerer i selve skabelonen, bliver den ændret alle de steder, hvor den bruges, og det er jo netop ikke meningen. God skrivelyst. Vh. SorenRK (diskussion) 9. mar 2018, 20:58 (CET)


- Sarrus Tak Sarrus. Vrenak Vrenak - hvilken interesse skulle jeg have i at sabotere en skabelon? Jeg troede, at når man trykkede "brug skabelon" og "rediger wikikode", at man så redigerede på den side, man var i gang med at arbejde på. Du kan vel se (ét eller andet sted i dit administratorsystem), at jeg var i gang med noget reelt og ikke "hærværksredigering".(skrev Sjonalist (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) (Brug venligst de 4 tilder: ~~~~) [redigeringskonflikt

Ja og nej, der er ikke noget i systemet der viser at du redigerer på 2 sider, til gengæld så jeg dog tilfældigvis at du tidligere havde redigeret noget på en artikel om emnet, men det er ikke noget nogen får besked om på den måde du vist forestiller dig. Som SorenRK skrev ovenover så ødelægger du tusindvis af artikler når du redigerer i skabelonen, istedetfor på den side du vil bruge den. Dine redigeringer var flere gange hurtigt rullet tilbage men du vedblev med at redigere på den. Det var nødvendigt at få sat en stopper for det, en hurtigt kort blokering er som jeg skrev den mest praktiske løsning. På den her måde kunne du så få tid til at læse lidt op på tingene, så du ikke blev ved med at øve hærværk, uagtet at det ikke var din mening, men det var altså det du gjorde. -- Vrenak (diskussion) 9. mar 2018, 21:11 (CET)

Vrenak Ja, det kan jeg selvfølgelig godt se, ud fra din situation. Men tonen i din første kommentar her hentydede til, at jeg forsætligt har forsøgt at "øve hærværk", og det bryder jeg mig ikke om. Sjonalist (diskussion) 9. mar 2018, 21:17 (CET)Sjonalist

Skabeloner[redigér wikikode]

Undlad venligst at fjerne skabeloner der ikke er forholdt sig til. Palsgaard Sommerspil mangler uafhængige kilder, og i den store redigering 9. mar 2018, 20:13‎ har 87.50.11.216 (jeg går ud fra at det er dig?) selv angivet at han/du er presseansvarlig for foreningen, og dermed tætpå, hvilket ikke er tilladt, da vi bestræber os på at holde Wikipedia reklamefri. Nico (diskussion) 16. mar 2018, 11:03 (CET)