Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 23

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikidata weekly summary #143[rediger kildetekst]

Beskrivelse af redirect[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Jeg har set, at du har oprettet et par redirects, senest Molly Brown til Margaret Brown. Du har dog blot opsummeret redigeringen med opret redir. Det ville være rart, hvis du ville tilføje, hvad du har oprettet redirect til, så det fremgår af artikelhistorikken og kan ses på seneste ændringer. F.eks. i nævnte eksempel opret redir til Margarat Brown, eller hvad du nu finder bedst. Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Toxophilus (diskussion) 6. feb 2015, 17:17 (CET)

Et tip: Hvis man undlader at give en redigeringsbeskrivelse, når man opretter omdirigeringer, skriver den automatisk Omdirigering til (målside). Se f.eks. denne omdirigering.
- Sarrus (db) d. 6. feb 2015, 17:28 (CET)
Tak tippet, Sarrus. Den kendte jeg ikke - det vil jeg gøre fremover. Det vil løse problemet. --Steen Th (diskussion) 6. feb 2015, 17:36 (CET)
Det vidste jeg faktisk heller ikke. Tak for tippet. Toxophilus (diskussion) 7. feb 2015, 10:38 (CET)
Der er en oversigt over automatiske redigeringsbeskrivelser her: Hjælp:Redigeringsopsummering#Automatiske opsummeringer.
- Sarrus (db) d. 7. feb 2015, 11:03 (CET)


Wikidata weekly summary #144[rediger kildetekst]

Hej Steen:

Jeg kan se, at du på et tidspunkt har redigeret på skabelonen. Lige siden 2009, mindst, har der været problemer med skabelonen. I det mindste kontinent, region, country og æra blev ikke udfyldt, uanset om man havde udfyldt parametrene. Jeg blev iriteret over det idag, og nørklede med at forsøge at løse det. Jeg har nu fået det til at virke ved at tilføje nogle "ifexist" afsnit. Jeg er imidlertid sikker på at det virkeligt er en nørklet løsning. Så vidt jeg kan forstå burde afsnittene om (Nogle felter placerer artiklen i bestemte kategorier: se liste over kategorier. Dette er under udfasning.) pilles ud af skabelonen. Jeg tror det er de afsnit, der forhindrer kontinent, region, country og æra i at blive vist. Umiddelbart kan man jo sige, at det ikke har nogen betydning, at noget af koden er ude af brug. Imidlertid var konsekvensen af min rettelse at den skillelinie, der skulle indsættes under "æra" hår det er udfyldt kun bliv "halv". Se evt. Storfyrstendømmet Litauen. Jeg ved ikke hvorfor det sker, men har en idé om at det hænger sammen mexd "|- ". vil du prøve at kigge på det? mvh Per (PerV) (diskussion) 8. feb 2015, 15:29 (CET)

Wikidata weekly summary #145[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #146[rediger kildetekst]

Botrettelser[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Din meget effektive bot har rettet sorteringsnøglen på en lang række artikler. Dette gælder bl.a. for museet Stenaldercentret, som er blevet ændret til "Centret" i kategorien Stenalder. Det synes jeg ikke er hensigtsmæssigt, da Stenaldercentret jo er det fulde navn. Lignende rettelser, der i mine øjne ikke er hensigtsmæssige gælder for artiklerne Middelaldermarked, i kategorien Middelalder, og Danish Metal Awards i kategorien Musikpriser fra Danmark, og Langelandsfestivalen i Langeland. Hvordan rettes det, så din bot ikke ændrer det igen? Mvh. Toxophilus (diskussion) 21. feb 2015, 20:09 (CET)

Jeg skal have det at vide, så de kan kommet på en undtagelsesliste. Men jeg synes ikke de var de mest oplagte eksempler. Men jeg kan godt gøre det. --Steen Th (diskussion) 21. feb 2015, 21:33 (CET)
Hej Steenth. Stenaldercentret synes jeg i hvert fald skal være at finde under det fulde navn - jeg kan se, at jeg har rettet det to gange tidliger i historikken. Det giver fin mening at artikler som Stormen Bodil findes under "Bodil" i kategorien storme, men hvis man kigger i kategorien Langeland, for at finde festivalen, så leder man vel under det fulde navn? Mvh. Toxophilus (diskussion) 22. feb 2015, 10:37 (CET)

Modul aktivering[rediger kildetekst]

Hej Steen.

Jeg antager, at du har rimelig godt styr på programmeringen bag ved Wikipedia – eller evt. kan henvise mig en til en, der ved mere. Jeg er faldet over denne udvidelse [1], som jeg har ledt efter længe. Jeg har nemlig en idé.

Wikidata understøtter i dag – så vidt jeg ved – ikke store databaser, der kan indeholde en masse data, f.eks. resultater af et sportsarrangement. Derfor tænkte jeg på, at man kunne oprette en skabelon med, f.eks., alle sportsresultaterne på en wiki, således de kun skal opdateres et sted, og derefter inkludere skabelonen på alle de wikier, der har en artikel om arrangementet. Det vil gøre, at alle faktuelle oplysninger fremstår ens overalt, således der ikke er fejl på tysk, mens det rigtige står på fransk. Hvilken en skal man så stole på?

Kan du hjælpe med, eller kender du en anden løsning?

--Laketown  (disk) 23. jan 2015, 12:36 (CET)

Hej Jonas. Det ligner den udvidelse, som du har kig på, ikke er stabil nok til at komme i driftmiljøet. Men det kan godt være det bruges andre uden for wikimedia's wiki'er.
Der er en projeket på Wikidata for resultater - WikiProject Sport results. Men jeg har endnu ikke set et resultat af det. Men det kan komme. Der desværre ikke kommet så meget gang i at bruge data fra wikidata i skabeloner, som jeg have forventet. --Steen Th (diskussion) 24. jan 2015, 20:53 (CET)
Så lægger jeg projektet på hylden. Men tak for hjælpen. --Laketown  (disk) 24. feb 2015, 22:45 (CET)

Kan du hjælpe?[rediger kildetekst]

Hej Steen

Jeg kæmper lidt med denne kode, men kan ikke hitte ud af, hvad der er galt. Har du forstand på 'lua'? Den danske version fungere fint, men det er den svenske version, som ikke vil fungere.

Fejlen er i denne: [2]

- og den, som virker, er her: [3]

Venlig hilsen --Laketown  (disk) 24. feb 2015, 22:47 (CET)

Navngivningsmæssigt er det noget rod at kalde dem "sv", når Sveriges ISO 3166-1-kode er "se", men dit egentlige spørgsmål kan jeg ikke svare på. --Palnatoke (diskussion) 24. feb 2015, 23:10 (CET)
Jeg er enig at landekoden skal være se. sv er El Salvador
Jeg har lidt kigget på lua, men har ikke rutine i det. Og det at debugge kan tage tid.... Links går til dok-sider - var det meningen? Fejlen er vel i Skabelon:Mandattabel sv start og virker i Skabelon:Mandattabel start med modulerne hhv Modul:Mandattabel sv, Modul:Partier sv og Modul:Mandattabel, Modul:Partier dk. --Steen Th (diskussion) 24. feb 2015, 23:31 (CET)
Oprindeligt var planen også se, men da Svensk Wikipedia har 'sv' som kode, så valgte jeg denne.
Jeg forstår ikke fejlen. Planen er, at den skal virke på linje med den danske. Men hvordan.... det ved jeg ikke. --Laketown  (disk) 25. feb 2015, 23:34 (CET)
"sv" er landekoden for El Salvador. Pas på med at blande sprog og land sammen. --Palnatoke (diskussion) 26. feb 2015, 10:45 (CET)


Import fra Wikidata[rediger kildetekst]

Hej Steen,

Kunne jeg få dig til at kigge på Kodak, der ser lidt pudsig ud. Jeg gætter på, at det er noget billedimport fra Wikidata, der giver artiklen det lidt særprægede udtryk. Fejlen ligger i infoboksen, der ved første øjekast ellers ser fin ud. Hvis det er en generel fejl, bør vi jo nok gøre et eller andet i forhold til den automatiske billedimport. --Pugilist (diskussion) 25. feb 2015, 22:14 (CET)

Hej. Jeg har fjernet den sidste ændring af {{Infoboks virksomhed}}. Det hjælper... --Steen Th (diskussion) 25. feb 2015, 22:21 (CET)
Hurtig action :-) Takker. --Pugilist (diskussion) 25. feb 2015, 22:25 (CET)
Bruger:A3ng3l ville løse et andet problem - en række artikler fx Carglass har 2 billeder - fordi der er både defineret parameter for logo (hentes lokalt) og billede (hentes fra wikidata). --Steen Th (diskussion) 25. feb 2015, 22:31 (CET)
Hmm. Det er jo noget rod. Det er også noget rod, at det billede, der hentes har en ramme, hvilket ser temmelig fjollet ud i en Infoboks. Det er derfor en skidt løsning bare at slette det danske billede. Jeg har ikke teknisk indsigt nok til at løse det, men mon ikke, der er andre, der kan finde en løsning :-) --Pugilist (diskussion) 25. feb 2015, 22:58 (CET)
Jeg har ændret til bestemt størrelse istedet for thumb, så rammen er nu væk. --Steen Th (diskussion) 25. feb 2015, 23:07 (CET)
Det var vist mig der lavede thumb istedet for 200px. Jeg har ændret på Wikidata, så Carglass' logo nu er opmærket til at være billedlogo, fremfor alm. billede. De andre problemer kan nok også løses på denne måde. Hvilke virksomheder drejer det sig om? — Fnielsen (diskussion) 26. feb 2015, 02:28 (CET)

Wikidata weekly summary #147[rediger kildetekst]