Brugerdiskussion:Vandurt/Arkiv1 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Vandurt.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 16. aug 2007, 16:30 (CEST)

Er du ikke venlig at huske kategorisering? --PhoenixV 16. aug 2007, 22:00 (CEST)

Jeg ved ikke hvordan man gør (Skrev Vandurt (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du skal bare følge linket i tippet. Her er det igen: Hjælp:Kategorisering. Jeg kan også varmt anbefale vores guide til Wikipedia. --PhoenixV 16. aug 2007, 22:16 (CEST)


Ny velkomst igen-igen[rediger kildetekst]

Velkommen til den danske Wikipedia, Vandurt! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 19. sep 2020, 23:16 (CEST)


Det er forbudt at slette fra din diskussionsside[rediger kildetekst]

Det er forbudt at slette fra din diskussionsside. --Madglad (diskussion) 19. sep 2020, 23:16 (CEST)

Kopieret: Ny velkomst[rediger kildetekst]


{{velkommen}}|Vandurt (diskussion) 19. sep 2020, 23:34 (CEST)}}

Jeg har været medlem af wiki i mere end 10 år. Tak for at indsætte velkommen til wikipedia på min diskussionsside. Det er meget hjælpsomt. Vandurt (diskussion) 19. sep 2020, 23:34 (CEST)


  • Kopi slut

Advarselsskabeloner ('Test')[rediger kildetekst]

Det var nu ikke en velkomsthilsen du fik, men {{Test}}. Du har både slettet diskussionshenvendelser fra din side i tidens løb, men ja også slettet de to velkomsthilsner, du har fået. Dette i redigeringskrige med erfarne brugere, der har tilbagerullet sletninger fra din diskussion. Derfor en advarsel. Nu får du en advarsel mere nedenfor. --Madglad (diskussion) 20. sep 2020, 00:22 (CEST)

Hej Vandurt. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Madglad (diskussion) 20. sep 2020, 00:22 (CEST)


Kære Madglad. Dit indlæg er sprogligt usammenhængende og indeholder falske beskyldninger, som har karakter af chikane. Jeg beder dig venligst stoppe med at udøve chikane mod min person og stoppe dit forsøg på offentlig bagvaskelse af min person ved at give mig advarsler på falsk grundlag. Jeg har været bruger på wikipedia i mere end 10 år, så jeg kender udmærket til wikipedias regler. Jeg ser ingen grund til at forsætte denne diskussion med dig, da dit debatniveau et ufatteligt lavt. Tak. Dbh. Vandurt Vandurt (diskussion) 20. sep 2020, 09:23 (CEST)
"Usammenhængende" indlæg, "falske beskyldninger", "bagvaskelse". Det går jeg ud fra at du ikke mener, siden du ikke giver eksempler. Mht. "bagvaskelse" er det jo en alvorlig sag, da du i så fald påstår at der er sket en straffelovsovertrædelse. --Madglad (diskussion) 23. sep 2020, 20:43 (CEST)


Din adfærd med hensyn til at spamme diskussionssider for wikipedia-brugere med 15 års erfaring med eksempelvis velkomsthilsner m.v. samt genåbne diskussioner, som er henved 15 år gamle, har karakter af chikane, som er i strid med wikipedias regler. Du får derfor denne advarsel. Læs venligst nedenfor:

{{Test2}}|Vandurt Vandurt (diskussion) 20. sep 2020, 09:15 (CEST)}}

Nej, det strider ikke mod Wikipedias regler at rulle dine sletninger af indlæg tilbage. Det er fast praksis. Ellers må du kunne henvise til hvor i dawikis politikker, dine synspunkter finder støtte.
Du må ikke slette indlæg fra din diskussionsside. Lidt forslag til læsning Wikipedia:Politik for diskussionssider, Wikipedia:Normer for brugersider#Brugerdiskussionssider, Hjælp:Diskussionssider og Wikipedia:Redigeringskrige. Desuden er det heller ikke comme il faut at sætte advarselsbokse på folks diskussionssider, fordi du ikke har forstået reglerne.
Og hold dig til sandheden, jeg gik ikke 15 år tilbage, men 13, valgt ud fra hvornår din diskussionsside var størst. Du har også slettet indlæg i den mellemliggende periode, dem må du selv gendanne manuelt. Gerne før du kaster dig ud i flere krige på Wikipedia. --Madglad (diskussion) 23. sep 2020, 20:43 (CEST)