Brugerdiskussion:WikiEditDK

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, WikiEditDK! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pyrros (diskussion) 23. jan 2019, 13:21 (CET)

Kun en konto[redigér wikikode]

Hej WikiEditDK, jeg ved ikke om det er dig der også står bag den anden konto der ligner din, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på normen vedr. brugerkonti. Mvh Kjeldjoh (diskussion) 23. jan 2019, 13:31 (CET)

Hej. Jo, jeg har en konto der hedder WikiEditDK8, også tror jeg nok. Det hele er lidt forvirrende for mig. Jeg har prøvet at følge de guides der var.(skrev WikiEditDK (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Ikke noget problem. Du skal ikke lade dig skramme af, at du har fået en lidt hård velkomst.
Jeg vil blot give 3 råd. Undlad at bruge Bruger:WikiEditDK8 fremover. Husk at Signér indlæg på diskussionssider og holde dig fra at skrive ikke om emner hvor du har tilknytning. --Kjeldjoh (diskussion) 23. jan 2019, 14:12 (CET)

Mange tak for hjælpen (tester om jeg har lært signering): 178.157.245.10 23. jan 2019, 14:15 (CET)

Tæt på, men det er bedst hvis du er logget på. Face-wink.svg --Kjeldjoh (diskussion) 23. jan 2019, 14:22 (CET)

Test. Og tak for hjælpen Kjeld WikiEditDK (diskussion) 23. jan 2019, 15:32 (CET)

Kilde på om spamblogs kan være strafbare i følge dansk lov[redigér wikikode]

Hej, jeg bemærker at du fjernede en [kilde mangler] fra Søgemaskineoptimering med henvisning til at der allerede findes en kilde i andre kildeangivelser i artiklen.

Man bør ikke fjerne en [kilde mangler] på en påstand, da alle påstande skal kildeangives direkte efter påstanden, så det er let for læseren at verificere den, men også fordi en wikipedianer har vurderet at der var behov for en direkte kilde.


Mht. den kilde du henviser til, hvorfra der linkes til den konkrete lovgivning, er det sikkert denne: https://www.forbrugerombudsmanden.dk/hvad-gaelder/markedsfoeringsloven/skjult-reklame/reklame-paa-sociale-medier-1/.

Det er muligt den artikel opfylder kravet om kildebelægning, men det lyder jo som om du kender et direkte link, så det synes jeg du skal tilføje som en direkte kilde til påstanden En spamblog kan være strafbart i følge dansk lov, både for SEO bureauet, som udfører det, og for firmaet der køber disse links af seo bureauet.

Hvis du vurderer at det er rigeligt at genbruge kilden, så gør Wikimedia softwaren det let at genbruge kilder gennem navngivning af <ref>-tags, f.eks. ved at skrive ><ref name="kilde">dette er en kilde</ref>. Herefter kan du så genbruge kilden fra andre påstande, ved at bruge <ref name="kilde"/>

I det konkrete tilfælde kan det klares ved at foretage følgende ændringer:

Kilden:

<ref name="forbrugerombudsmanden">{{kilde| titel=Reklame på sociale medier| url=https://www.forbrugerombudsmanden.dk/hvad-gaelder/markedsfoeringsloven/skjult-reklame/reklame-paa-sociale-medier-1/| udgiver=[[Forbrugerombudsmanden]]| besøgsdato={{dato|2019-01-23}}}}</ref>

Påstanden:

En spamblog kan være strafbart i følge dansk lov, både for [[SEO bureauet]], som udfører det, og for firmaet der køber disse links af seo bureauet.<ref name="forbrugerombudsmanden"/>

Jeg håber du kan bruge dette til noget

Venlig hilsen :-) --Kim Bach (diskussion) 12. feb 2019, 20:13 (CET)

Hej Kim Bach Det giver god mening. Tak for det. Jeg er stadig ny her :) WikiEditDK (diskussion) 13. feb 2019, 08:45 (CET)