Diskussion:Allan Levann

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Allan Levann

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Allan Levann har bedrevet lidt forskelligt, men stiftelsen af hans institut er nok den største af bedrifterne. Er det tilstrækkeligt store meritter til at have en artikel om personen? --|EPO| COM: 10. jan 2021, 13:03 (CET)

  • Slet - Jeg er ikke overbevist.. Det minder mest om selvpromovering. Toxophilus (diskussion) 10. jan 2021, 15:32 (CET)
  •  Kommentar - Allan Levann har stiftet og driver et rådgivningsfirma. Firmaet har 2 ansatte og 1,5 årsværk ifølge CVR (High Performance Institute ApS i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)). Jeg har svært ved at se hvorfor det gør ham relevant for Wikipedia. Der er nogle medieinterview om forskellige ledelsesemner, men ikke meget omtale. Artiklen mangler kilder. Hvis den skal bevares skal den bedre forklare med uafhængige og pålidelige kilder hvad der gør Levann bemærkelsesværdig. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. jan 2021, 16:17 (CET)
  • Slet - Selvpromovering. Herudover de sædvanlige problemer med den type artikler. --Pugilist (diskussion) 10. jan 2021, 23:02 (CET)
  •  Formalia - @MetteHon: Som opretter har du måske en holdning.
  • Slet - Jeg ser ikke at han opfylder Wikipedia:Kriterier for biografier.--Kjeldjoh (diskussion) 11. jan 2021, 10:55 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 19. jan 2021, 17:05 (CET)