Diskussion:BrianFromDenmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen BrianFromDenmark

Artikel-regler

Sletningsforslag[redigér wikikode]

Sletningsforslag: BrianFromDenmark

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Dannebrog Spy tilføjede {{notabilitet}} på artiklen BrianFromDenmark 18. dec 2015, 22:09‎.

  • Symbol keep vote.svg Behold - Vi har andre artikler som f.eks. RobinSamse og Gexpgaming. BrianFromDenmark er blandt de største YouTuber her i Danmark lige pt. Men den skal helt sikkert formateres, det er uden tvivl, men om den har notabilitet mener jeg nu at den har. --Simeondahl (diskussion) 30. dec 2015, 04:25 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - før jeg vil stemme for behold, skal det fremgå af artiklen, hvorfor han er notabel, hvilket ingenlunde er tilfældet i den nuværende version. Antal følgere bør fremgår. Formateringen af artiklen burde ikke tage lang tid, for der er jo ikke så meget i den lige pt. Toxophilus (diskussion) 30. dec 2015, 10:20 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar Artiklen er nu blevet opdateret. --Simeondahl (diskussion) 30. dec 2015, 10:29 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg har lige Google lidt rundt, og jeg synes det virker som om, at han er en af de få fra Danmark, der lever af at spille computer. Der er artikler i Berlingske og på DR. Jeg fandt også et interview på gaming.dk, som jeg ikke har set, men muligvis er der noget interessant. Vil du (Simeondahl) sørge for at få indført lidt kilder i artiklen? Toxophilus (diskussion) 30. dec 2015, 10:36 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar @Toxophilus: Kan jeg da godt lige gøre hvis det er. --Simeondahl (diskussion) 30. dec 2015, 10:38 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - I den oprindelige udgave af artiklen stod der nærmest ikke andet end at "X er en Y, der laver Z". Det bliver man jo ikke meget klogere af, ligesom det heller ikke fortæller, hvad der adskiller vedkommende fra de tusindvis af andre danske youtubere. Den oplysning er så kommet nu sammen med kilder, hvilket jo er et par væsentlige forbedringer. Artiklen som sådan er dog stadig et noget tynd omgang. Kan der ikke findes noget stof i kilderne eller tilføjes lidt mere om selve videoerne, så der for alvor kan komme noget kød på artiklen? --Dannebrog Spy (diskussion) 31. dec 2015, 14:44 (CET)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg skal nok lige se om ikke det er muligt at få noget mere indhold ind. --Simeondahl (diskussion) 3. jan 2016, 15:02 (CET)
      • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg kan ikke lige som så finde mere information omkring BrianFromDenmark, men jeg vil fortsat se om ikke jeg kan snuse noget op. --Simeondahl (diskussion) 4. jan 2016, 13:22 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 30. jan 2016, 13:37 (CET)