Diskussion:Christian Dahlager

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Christian Dahlager

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Christian Dahlager har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Oprettet af bruger, hvis eneste bidrag er denne artikel. Han har kørt en række prominente sager og skrevet flere bøger. 32.500 hits på google. Der findes artikel på DSD.

  • Symbol point of order.svg Formalia @Legaldesk: Som artikelopretter har du måske et indspark? Toxophilus (diskussion) 1. jul 2019, 10:40 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Selvpromovering. Det er som oftest også sagerne, der er interessante, ikke den advokat, der fører dem. Pugilist (diskussion) 1. jul 2019, 10:51 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Som advokat har han blot passet sit arbejde. Som forfatter har han kun udgivet fagliteratur, som ikke har givet speciel omtale.--Kjeldjoh (diskussion) 5. jul 2019, 15:33 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. jul 2019, 21:23 (CEST)