Diskussion:Elise Patricia Rasmussen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er dette opslag relevant?

Vi taler om en regional radiovært, der tidligere har været formand for et ungdomsparti med begrænset levetid, samt en fjerdeplads ved DM i Stand-up? (Skrev 5.186.113.245 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Sletningsforslag: Elise Patricia Rasmussen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Elise Patricia Rasmussen har været involveret i ungdomspolitik. Er det tilstrækkeligt? --|EPO| COM: 25. dec 2020, 13:31 (CET)

Det eneste, der måske kan være relevant er de få måneder som formand for Borgerligt Centrums Ungdomsorganisation. Men BC blev vist aldrig opstillingsberettigede, og artiklen fremstår mere som en lidt sludrende selvbiografi, så derfor Slet. -Pugilist (diskussion) 25. dec 2020, 15:42 (CET)
  • Slet - Partiet kan jeg godt se fornuften i at beholde en artikel om. Ungdomspartiet er jeg mere i tvivl om, men det er nok notabelet per definition. Hvad så med formanden for BCU?.. Rasmussen derimod er temmelig uinteressant. De få måneder som formand er ikke nok i min bog. Toxophilus (diskussion) 4. jan 2021, 13:02 (CET)
  • Slet - Når det drejer sig om artikler om ungdomspolitisk aktive, som er en kategori, der erfaringsmæssigt er præget af mange tætpå-oprettelser med reklamerende præg, er jeg tilhænger af en relativt restriktiv praksis. I dette tilfælde er der tale om en partidannelse, der aldrig blev opstillingsberettiget, og en kortvarig formand for ungdomsafdelingen virker ikke notabel. Økonom (diskussion) 4. jan 2021, 13:31 (CET)
  • Slet - Som journalist (nu på Ekstra Bladet, ikke længere P4) mener jeg ikke der har været tilstrækkelig omtale om hende. At hun har været formand for Borgerligt Centrum Ungdom, mener jeg ikke er tilstrækkeligt, da partiet ikke var opstillingsberettigede. Som stand-up-komiker, fik hun ikke det store gennembrud. Så jeg ser ikke at hun opfylder kriterierne.--Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2021, 13:40 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 5. jan 2021, 13:56 (CET)