Diskussion:Ella Testa Kusk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Ella Testa Kusk

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ella Testa Kusk er en dansk barneskuespiller, der har medvirket i Julemandens datter ifølge artiklen. Den er meget kort og uden kilder, til gengæld med masser af skabeloner. Der er korte opslag på kino.dk, dfi, danskefilm og imdb. Toxophilus (diskussion) 3. jul 2020, 14:02 (CEST)

  • Slet - Hun har ikke lavet nok til en artikel. Artiklen er næsten indholdsløs, og det må være nok at hun er nævnt i artikler om julekalenderen. Toxophilus (diskussion) 3. jul 2020, 14:02 (CEST)
  •  Formalia: Artiklen er ip-oprettet 2020-04-01. --Madglad (diskussion) 3. jul 2020, 14:26 (CEST)
  • Slet. Det er ikke rimeligt at have så ringe en artikel om en 14-årig pige stående. --Madglad (diskussion) 3. jul 2020, 14:26

(CEST)

  • Behold -- jeg synes at artiklen skal beholdes, den er ikke lang, men der findes mange stub-artikler ----Zoizit (diskussion) 3. jul 2020, 17:22 (CEST)
  • Slet - Vi har af gode grunde en nogenlunde fast praksis om, at det ikke er nok at have været med i en film eller en tv-serie som barneskuespiller. Den praksis er der ikke grund til at fravige her. Pugilist (diskussion) 4. jul 2020, 13:29 (CEST)
Konklusion:
Overvældende flertal for at slette artiklen. --|EPO| COM: 11. jul 2020, 11:36 (CEST)