Diskussion:FOOL (musikduo)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: FOOL (musiker)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

FOOL (musiker) er en dansk musikduo. Bruger:Silas2002 har oprettet den. De har, så vidt jeg kan se, ikke udgivet nogle albums endnu (på discogs har de kun 5 singler). Der koncertanmeldelse og lidt aritkler på gaffa og på soundvenue. Desuden har de været nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld og nomineret til ÅRETS DANSKE STREAMINGHIT ved Danish Music Awards. De har dog ikke vundet noget endnu. De bliver spillet en del på DR Artiklen trænger i høj grad til wikificering og kilder. Toxophilus (diskussion) 11. aug 2020, 09:28 (CEST)

  • Slet - I den nuværende stand, er artiklen for dårlig. Notabiliteten er også på grænsen synes jeg. nomineringerne tæller helt klart op, men de har endnu ikke udgivet et album. Jeg vil ikke afvise, at der måske kommer et album på et tidspunkt, men så kan man vel gendanne. Hvis nogen taler for et behold, så håber jeg også, at de vil bruge tid på at forbedre artiklen. Toxophilus (diskussion) 11. aug 2020, 09:28 (CEST)
  • Slet. Ingen kilder, lidt for "upcoming", alt for rodet artikel, virker som selvpromovering. --Madglad (diskussion) 11. aug 2020, 16:44 (CEST)
  • Hvis nogen bliver nomineret til P3 Talentet-prisen og har pæn antal afspilninger, så er der gode tegn på de er relevante og derved notabel. Hvis artikel bliver Wikificeret , så er det en klar Behold --Steen Th (diskussion) 11. aug 2020, 17:37 (CEST)
  • Behold - Duoen har to sange på Spotify med mere end 10 mio. streams og en med næsten 10 mio. Det må således konstateres, at der er tale om en duo, der i offentligheden påkalder sig en del interesse. Det står mig ikke klart, hvorfor der ikke på Wikipedia skulle være en artikel om et fænomen med offentlig interesse. Argumenterne om “ikke noget album” kan kun tillægges behersket vægt. Der er sket en del i musikbranchen siden det der med CD’ere gik af mode .... -Pugilist (diskussion) 11. aug 2020, 17:47 (CEST)
  • Behold. Enig med Steenth og Pugilist. Økonom (diskussion) 11. aug 2020, 20:47 (CEST)
  • Slet - For mig ser det ud til at være et upcoming band, der er tæt på at få et gennembrud. Deres nominering til P3 Guld prisen i 2019 var i P3 Talentet, ikke hovedprisen eller lytter prisen. Deres koncerter er primært festivaller og ligende, jeg har ikke kunne finde anmeldelse af koncerter hvor de er hovednavnet. Så blot fordi de har mange streaminger, så mener jeg ikke de endnu er modne til en artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 13. aug 2020, 08:17 (CEST)
Konklusion:
Lige mange taler for at slette og beholde. Status quo opretholdes. --|EPO| COM: 20. aug 2020, 07:56 (CEST)