Diskussion:Forside

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er siden, hvor vi diskuterer indholdet på forsiden af den danske Wikipedia.

Tilføj gerne dine synspunkter. Nye indlæg bedes placeret nederst.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 17. Aug 2018 05:30

Portal:Cykling på forsiden[redigér wikikode]

Portal:Cykling er en dejligt levende portal. Lad os få den på forsiden i stedet for Børn og Unge, som har været død i over ti år. Rmir2 (diskussion) 17. jul 2018, 11:49 (CEST)

Ret beset så har undertegnede faktisk haft fat i et par af undersiderne til Wikipedia:For børn og unge i 2013 og 2015. Men ja, resten burde mærkes som historisk. Ideen med en indgang for børn og unge er god nok, for vi vil jo gerne have dem som læsere og på sigt også som bidragsydere. Og orientering til lærere, der gerne vil benytte Wikipedia til projektarbejde, giver også fin mening. Men sider som eksperimentarium og opgaveværksted hører tydeligvis en anden tid til. Så alt i alt burde portalen nok nylaves, men indtil det engang sker, bør den nok ikke fremhæves på forsiden.
Mere generelt bør udvalget af portaler selvfølgelig afspejle dem, der er aktive og værd at vise frem. Her kan Portal:Cykling fint indsættes. Hvis Wikipedia:For børn og unge så engang bliver forbedret, kan den jo altid indsættes ved siden af. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. jul 2018, 12:08 (CEST)
Naturligvis burde alle aktive portaler stå direkte på forsiden. Rmir2 (diskussion) 17. jul 2018, 12:22 (CEST)