Diskussion:Fred Seul

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nok til en artikel?[rediger kildetekst]

Jeg satte {{notabilitet}} på artiklen, da det ikke fremgår, at han har bedrevet noget særligt. Skabelonen skal ikke fjernes igen uden begrundelse. Vh. SorenRK (diskussion) 20. mar 2018, 17:17 (CET)

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Fred Seul

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En eller flere meget ihærdige IP-brugere bliver ved med at fjerne {{Notabilitet}} fra artiklen Fred Seul i stedet for at tage diskussionen op. Jeg vil derfor gerne høre andres mening om, hvorvidt han har bedrevet tilstrækkeligt ved (måske) at udgive én single og være opvarmning for Damien Rice. Artiklen er oprettet 15. marts af Bruger:Tommy Tee. Vh. SorenRK (diskussion) 27. mar 2018, 15:50 (CEST)

  • Slet - Jeg kender ikke meget til området, men vurderer ikke, at det er tilstrækkeligt. Men jeg lader mig gerne overbevise af gode argumenter for det modsatte. Vh. SorenRK (diskussion) 27. mar 2018, 15:50 (CEST)
  • Slet - Problemet med personen er, at vedkommende næppe har en karriere omfattende nok til at kvalificere til notabilitet. Og at sidste sætning lyder som reklame. Rmir2 (diskussion) 27. mar 2018, 15:55 (CEST)
  • Slet - per SorenRK •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 27. mar 2018, 15:58 (CEST)
  • Slet - For mig at se er der ikke jf. søgning på personen (to artikler fra hhv. EB og TV2) eller generelt kendskab til personen nogle argumenter for at bevare den. Mgir88 (diskussion) 27. mar 2018, 16:44 (CEST)
  • Slet - Selvpromovering og ikke notabel. Toxophilus (diskussion) 27. mar 2018, 17:02 (CEST)
  • Slet - Hej Søren. Tak for dine rettelser. Jeg er ked af at det skulle blive opfattet som promovering, da det ikke har været hensigten. Jeg er helt ny på Wikipedia og har derfor lavet denne artikel, om denne kunstner jeg er blevet inspireret af. Det er tydeligt at denne inspiration ikke deles endnu. Jeg vil altid gerne lære mere om hvilke rettelser der kan give emnet notabilitet, så det kan være velkommen på Wikipedia. Tusind tak for jeres svar og hjælp til forbedring af det encyklopædiske indholds kvalitet. Ville være dejligt få noget "ris og ros". God Påske. Vh. Tommy Tee (diskussion) 27. mar 2018, 18:46 (CEST)
@Tommy Tee: Hej Tommy, tak for svar. Du kan læse om kriterierne for biografier på Wikipedia:Kriterier for biografier. Det er ikke altid så nemt at overskue, om en person lever op til kriterierne eller ej - men den diskussion tager vi så, når tvivlen opstår. Jeg håber under alle omstændigheder, at du ikke er blevet skræmt væk af sletningsforslaget. Vi har nemlig behov for gode artikelskribenter, og du har faktisk lavet en udmærket artikel - altså bare om en person, jeg ikke selv vurderer er inden for kriterierne for artikler. Så fortsæt endelig arbejdet! :-) Vh. SorenRK (diskussion) 27. mar 2018, 18:48 (CEST)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 7. apr 2018, 13:59 (CEST)