Diskussion:Hadsund Busterminal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Hadsund Busterminal

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Hadsund Busterminal foreslås slettet. Jeg kan ikke se nogen grund til at have selvstændige artikler for busterminaler, med mindre der er helt særlige forhold, som jeg ikke kan se her. Der nævnes ganske vist, at den skulle være "det trafikale knudepunkt for kollektiv trafik i Nordjyllands Region", men det tillader jeg mig i al beskedenhed at betvivle (den tilhørende kilde går kun til trafikselskabets hovedside og understøtter derfor ikke påstanden).

 • Symbol delete vote.svg Slet - pr. ovenstående. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2012, 00:54 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet Påstanden er åbenlyst forkert; hvis begrebet "trafikalt knudepunkt" har nogen fornuftig betydning, må det betyde at en væsentlig del af trafikken mødes her - og det passer ikke. Muligvis er Hadsund Busterminal *et* knudepunkt, men som det fremgår af zone-rutekortet, er der adskillige steder, dette kan siges om. Hvis der er et sted, som er "det trafikale knudepunkt for kollektiv trafik i Nordjyllands Region", er det (ikke overraskende) busterminalen i Aalborg. --Palnatoke (diskussion) 26. aug 2012, 10:38 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Må indrømme at jeg ikke kan se en forskel på jernbanestationer og busterminaler - og indtil jeg kan blive overbevist om en afgørende forskel på disse, ser jeg ingen grund til at artiklen skal slettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. aug 2012, 16:24 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Alene anlægsudgifterne ved opførelse af hhv. en jernbanestation og en busterminal er slet ikke sammenlignelige. --KLN (diskussion) 26. aug 2012, 18:32 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar - Hvorledes angiver anlægsudgifter notabilitet? mvh Tøndemageren (diskussion) 26. aug 2012, 22:03 (CEST)
Hvis ikke anlægsudgifter har en betydning, kan busstoppesteder så også være notable? Mig bekendt vedtages anlæggelsen af jernbaner på Finansloven, mens det er op til trafikselskaberne at etablere busruter. Vi har afgjort, at jernbanestrækninger er notable, mens buslinjer ikke er notable. Denne skelnen er vel også en god rettesnor her. Mvh. --KLN (diskussion) 27. aug 2012, 02:20 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Til Tøndemageren: Efter min mening er de fleste busterminaler ret anonyme bygninger, der primært er forstørrede busskure. Hvis man ser på beskrivelsen hos NT, kan man se, at der ikke sælges billetter eller kioskvarer (der henvises til Brugsen), at faciliteterne omfatter ventesal, toiletter, bagageboks, dankortterminal og forskellige informationer. Måske er der også et fastfoodsalgssted, det er i givet fald ret anonymt. Foruden denne indvending og anlægsudgifterne, som KLN nævner, kan man nævne historieaspektet, idet langt de fleste jernbanestationer er gamle, mens selve begrebet busterminal er ret nyt, hvorfor de konkrete eksempler formodentlig kun i visse tilfælde kan have gjort sig bemærket. Noget andet er så, at man kunne overveje at slette nogle artikler om jernbanestoppesteder, som man kan sidestille med fx Hadsund Busterminal i anonymitet, men det er en anden historie. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2012, 18:56 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Der er da ikke den store forskel på en busterminal/rutebilstation. Hadsundstation har iøvrigt flerre faciliteter end fx følgende jernbanestationer: Vestre Strandallé Station, Vilhelmsborg Station og Skalbjerg Station disse 3 stationer har har slet ingen faciliteter, men ingen har til dato stillet spørgsmålstegn ved deres notabilitet selv om deres artikler alle er blevet oprettet i 2008. Jeg kan ikke forstå et hvorfor at små stationer godt må have deres egen artikel men en busterminal må ikke. --Wholle (diskussion) 26. aug 2012, 21:19 (CEST)
Symbol delete vote.svg Slet - --Pixi Uno (diskussion) 27. aug 2012, 14:01 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet Der rejses et interessant argument med jernbanestationer. Jeg mener ikke at denne busterminal er notabel, men det mener jeg heller ikke at f.eks. Høvelte Trinbræt er. --|EPO| COM: 27. aug 2012, 17:36 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold Er helt enig med Wholle --Søren1997 (diskussion) 28. aug 2012, 19:46 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Til Wholle: Jeg synes ikke, at din kommentar om, at fordi der eksisterer artikler om nogle stoppesteder (kunstigt blæst op til "station"), som du indirekte ikke kan se noget særligt indhold i, så skal den her bevares. Jeg synes tværtimod (som jeg også nævnte ovenfor), at vi fint kunne slette en række artikler om ganske anonyme stoppesteder. At de har stået siden 2008 uden at blive foreslået slettet er vel primært, fordi der ikke er ret mange, der har set dem. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. aug 2012, 23:15 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Selv de mest simple stationer fordrer et vist anlægsbyggeri og etableres normalt kun, hvis man er sikker på, at de skal være der i en længere årrække. En stoppestedspæl kan flyttes, men det er noget sværere med en perron, og de har derfor typisk mere permanent karrakter. Ikke dermed sagt at alle stationer så også har bred interesse, men på den anden side så skal antallet af danske jernbaneentusiaster tælles i tusinder, hvor det for busentusiaster nok desværre nærmere er hundreder. Følgen er at jernbanestationer og -strækninger ofte kan bære selvstændige artikler, mens buslinier må nøjes med samleartikler.
I det aktuelle tilfælde er vi nok i en gråzone. Der er tydeligvis en del buslinier, der mødes her, men selv for busentusiaster tvivler jeg på, det har den store interesse. Der er Hadsund nærmest bare en til by i provinsen, der stort set kun bemærkes, hvis der sker større ændringer. --Dannebrog Spy (diskussion) 30. aug 2012, 23:09 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Hvad de andre mener. --Pelle Hansen 30. aug 2012, 23:11 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er bred enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 1. sep 2012, 10:37 (CEST)

Symbol comment vote.svg Kommentar 6-3 er vel ikke ligefrem "bred enighed" (og 2 af de 6 er endda uden egne betragtninger om emnet). --Palnatoke (diskussion) 1. sep 2012, 10:45 (CEST)

Symbol comment vote.svg Kommentar 6-3 er vel , der vel egentlig er bred "nok".. --|EPO| COM: 1. sep 2012, 10:56 (CEST)

Symbol merge vote.svg Sammenskriv Den kunne være blevet sammen skrevet med artiklen Hadsund eller Jernbanegade (Hadsund)--Søren1997 (diskussion) 2. sep 2012, 10:23 (CEST)

Gendannelsesforslag: Hadsund Busterminal

Se evt. på Wikipedia:Gendannelsesforslag

Bruger:Søren1997 oprettede en artikel om Hadsund Busterminal hvor der stod hvilken busser der holder ved busterminalen og busterminalens historie. Men den 1. sep 2012 blev artiklen slettet. --Søren1997 (diskussion) 7. sep 2012, 23:19 (CEST)

 • Gnome-undelete.svg Gendan --Søren1997 (diskussion) 7. sep 2012, 23:19 (CEST)
 • Edit-delete.svg Gendan ikke - Når man opretter et gendannelsesforslag, er man nødt til at have nogle nye argumenter. Ellers er det bare spild af alles tid. Og - for en ordens skyld - der er altså ingen argumenter i det du har skrevet her. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. sep 2012, 08:29 (CEST)
 • Edit-delete.svg Gendan ikke - Enig. --Simeondahl (diskussion) 8. sep 2012, 09:16 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Kunne man evt. skrive lidt om busterminalen i afsnittet "Trafik og Transport" i selve artiklen om Hadsund? Imho virker det mere fornuftigt end i stedet at (gen)oprette denne artikel. Mvh --87.63.114.210 9. sep 2012, 00:00 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Søren... du må snart fatte hvad det her går ud på!!! Jeg er ikke pt. ikke sikker på at du er moden og fornuftig nok, til at være bidragsyder på Wikipedia. Du er allerede blevet blokeret et utal af gange, med længste varighed af tre måneder. - fordi din fatteevne var meget lille. Med dette gendannelsesforslag får jeg bare en bekræftigelse at du ikke forstår en meter! Stop nu mens legen er god, ellers risikere du bare at du bliver anklaget for vandalisme mod encyklopædien. --Pixi Uno (diskussion) 9. sep 2012, 05:20 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar til 87.63.114.210 det lyder som en god ide at skrive noget om den i afsnittet "Trafik og Transport" i selve artiklen om Hadsund.--Søren1997 (diskussion) 9. sep 2012, 09:44 (CEST)
 • Gnome-undelete.svg Gendan - Gendan, kun af den simple grund, at jeg ikke mener der var nok grundlag for at konkludere en bred enighed om sletning, i sletningsforslaget. Og lige en Symbol comment vote.svg Kommentar til Pixi Uno - du bør nok overveje hvilket sprogbrug du bruger - det andet hører ikke hjemme her. Betragtninger om andre brugeres "fatteevne" er ikke værdig for en administrator på da.wiki (eller andre wiki'er for den sags skyld). mvh Tøndemageren (diskussion) 10. sep 2012, 19:36 (CEST)
 • Gnome-undelete.svg Gendan - Gendan, med samme begrundelse som Tøndemageren --Wholle (diskussion) 10. sep 2012, 21:03 (CEST)
 • Edit-delete.svg Gendan ikke - Gendannelsesanmodningen skal bruges med omtanke, ikke til barnligt at presse sin vilje igennem. Der er ikke anført nye argumenter. --KLN (diskussion) 12. sep 2012, 22:14 (CEST)
 • Edit-delete.svg Gendan ikke - gendannelsesanmodninger er ikke en ankefunktion, man pr. refleks skal indgive når man får slettet en af sine mange 'børn'. Emnet kan ikke bære en selvstændig artikel. --Jørgen (diskussion) 12. sep 2012, 22:21 (CEST)
 • Edit-delete.svg Gendan ikke - --Pelle Hansen 12. sep 2012, 22:30 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
3 For - 5 Imod : Artiklen gendanes ikke. --Simeondahl (diskussion) 13. sep 2012, 09:49 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar til Pixi Uno - for det første vil jeg ikke finde mig at du taler sådan til mig, og for den sags skyld andre på Wikipedia, som du kan se var der andre der også syntes den skulle gendannes. Det her viser bare at du ikke har meget temperament. Lige en ting til da artiklen blev slettet var der ikke var der som Tøndemageren siger ikke bred enighed om at slette artiklen, og derfor oprettede jeg dette gendannelsesforslag. Vh --Søren1997 i Hadsund city sign.png (Diskussion, Projekter) ☺ 3. apr 2013, 13:27 (CEST)

Trafikale knudepunkt for kollektiv trafik i Nordjyllands Region[redigér wikikode]

Jeg har tilføjede Buslinjer til artiklen det gjorde den bedre --Søren1997 (diskussion) 26. aug 2012, 10:22 (CEST)

Jeg synes ærlig talt ikke, at en række busruter hjælper overordnet set. Jeg vil foreslå, at du diskuterer på Wikipedia:Sletningsforslag/Hadsund Busterminal (vælg evt. at bruge 'Rediger' i boksen herover). Og i øvrigt vil jeg bede dig overveje alvorligt, om alle små forhold omkring Hadsund virkelig er relevante at skrive om i Wikipedia. Al respekt for meget af det, du har bidraget med, men der er altså grænser. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2012, 15:48 (CEST)

Hvordan kan jeg gøre artiklen bedre[redigér wikikode]

Jeg vil meget gerne gøre artiklen bedre men hvordan skal jeg gøre det? Mvh --Søren1997 (diskussion) 26. aug 2012, 22:28 (CEST)