Diskussion:Isam Bachiri

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

isam er ikke matematisk student!!!!!!!!!!!!!! Han er sproglig.... (skrev 82.144.15.154 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ret det endeligt! --Morten LJ 9. feb 2007 kl. 14:00 (CET)

Svigerindes bror[redigér wikikode]

Selv om der er kommet kilder på har jeg svært ved at se at en frafaldet sigtelse af en svigerindes bror har relevans for artiklen. Den ene af kilderne er en klar dementi, og afsnittet er for mig at se en ikkehistorie baseret på en Ekstrabladshistorie. - Nico (diskussion) 11. nov 2018, 14:15 (CET)

Det er for langt ude. Artiklen handler om Isam B. Ikke om at hans brors kones bror ikke er blevet dømt noget. Jeg synes at afsnittet om brorens kones bror skal slettes idet det er fuldstændig irrelevant. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 1. aug 2019, 18:41 (CEST)
Det må siges at være meget perifert, selvom Bachiri og hans kontakt med familiemedlemmet blev nævnt i formiddagspressen i sin tid. Jeg har ikke noget imod, at afsnittet bliver slettet. --Økonom (diskussion) 1. aug 2019, 18:43 (CEST)
Bruger:WakandaKrigeren har slettet afsnittet i overensstemmelse med ovenstående, men det er siden blevet genindsat af Bruger:En historiker. Genindsættelsen bør vel først afvente en fornyet diskussion her på siden med en anden udgang. Derfor har jeg foreløbig fjernet det igen. --Økonom (diskussion) 23. aug 2019, 08:28 (CEST)