Diskussion:Jørgen Bispelund Knudsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Jørgen Bispelund Knudsen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jørgen Bispelund Knudsen har stået med notabilitet siden 2018. Lad os få det afklaret. Han er kunstner, og har udstillet lidt her og der. Der er opslag på Kunstindeks Danmark, og han har illustreret en bog. Der er ingen kilder i artiklen, og den minder mest om et CV. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 09:56 (CET)

  •  Formalia@Selmamai: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 09:56 (CET)
  • Behold Slet - Han synes ikke at have skabt den store omtale. Hans opslag på kulturarvsstyrelsens hjemmeside er også temmelig tyndt, så han har vist ikke helt nået det brede publikum. På trods af en CV-lignende artikel, uden kilder, så giver omtalen i Weilbachs Kunstnerleksikon automatisk notabilitet, så vi må hellere beholde artiklen. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 09:56 (CET)
  • Behold Giver omtale i Weilbachs Kunstnerleksikon ikke automatisk notabilitet? --Druidsaki (diskussion) 5. dec 2019, 10:46 (CET)
  •  Kommentar @Druidsaki: Jo det har det faktisk ret i: biograferet andetsteds. Jeg har ændret min stemme, og sletningsforslaget kan vel derfor afsluttes, da notabiliteten er afklaret. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 11:22 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes, jf. biografi i Weilbach. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. dec 2019, 12:30 (CET)

Denne artikel er udstyret med {{Kilder}}, men hvad er det konkret, der skal kildebelægges? --Palnatoke (indsat af PalnaBot (diskussion) 8. mar 2013, 08:58 (CET))