Diskussion:Janne Rothmar Herrmann

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Janne Rothmar Herrmann

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Hej. Jeg er i tvivl om hvor vidt denne person rent faktisk er notabel. Hun har udgivet tre bøger samt er medlem af Dataetisk Råd, men er det nok? - Når man laver en søgning på Google på hele hendes navn er jo ikke fordi det kommer specielt meget, og vis det en søgning på fornavn og efternavn så kommer der bøger op. Det kan også være jeg har total overset noget, så ret mig gerne. --SimmeD (diskussion, bidrag) 12. apr 2019, 14:39 (CEST)

Hun er ifølge artiklen professor ved Københanvns Universitet. Det giver pr. definition notabilitet ifølge WP:Bio. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 12. apr 2019, 14:44 (CEST)
Det lader til at hun er ret anerkendt internationalt. Artiklen er lige blevet opdateret med mere info. (Skrev Mithrandiller (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Behold pr. overstående: Det har du fuldstændig ret i. Min fejl. Tænker at vil lade dette sletningsforslag køre i et par dage (af ren formalitet). --SimmeD (diskussion, bidrag) 12. apr 2019, 14:50 (CEST)
  •  Kommentar - Professor MSO er ikke det samme som professor. MSO står for med særlige opgaver og er typisk en tidsbegrænset stilling på f.eks. 2-3 år. Så jeg vil ikke mene, at den kan lukkes med automatisk notabilitet. Toxophilus (diskussion) 12. apr 2019, 15:02 (CEST)
Se f.eks. Wikipedia:Sletningsforslag/Garbi Schmidt, hvor samme diskussion omkring professor MSO er ført. --Morten1997 (diskussion) 12. apr 2019, 15:07 (CEST)
Konklusion:
Koncensus for at beholde - Nico (diskussion) 10. maj 2019, 10:59 (CEST)[svar]