Diskussion:Katherine Diez

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Katherine Diez

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Katherine Diez er en dansk "influencer, litteraturanmelder og kulturdebattør". Bruger:Rmir2 satte notabilitetsskabelonen på med kommentaren litteraturanmelder og kulturdebattør er lige lidt at hævde notabilitet på. Artikelopretteren er også blogger. Hun anmelder litteratur og har åbenbart skabt en form for debat i forbindelse med en bog af Morten Sabroe, og så har hun brokket sig over at det er for svært at finde en intellektuel og belæst kæreste i storbyen. Der er rigtig mange hits på hendes navn på google, men hvad er det lige, som hendes claim to fame er? Toxophilus (diskussion) 26. feb 2020, 11:29 (CET)

  • Slet - jeg er enig med Rmir2's kommentar. Hun har vist bare et arbejde, som hun passer. Toxophilus (diskussion) 26. feb 2020, 11:29 (CET)
  • Slet - som argumenteret. Rmir2 (diskussion) 26. feb 2020, 11:50 (CET)
  • Slet: Udret noget og kom igen. /Madglad (diskussion) 2. mar 2020, 08:27 (CET)
  • Slet - hun er ikke engang kendt for at være kendt - hvis hun er notabel, mangler vi lige 80.000 artikler om lignende danskere. --Jørgen (diskussion) 2. mar 2020, 08:41 (CET)
  • Slet - muligvis spændende, eller i hvert fald anderledes, i influencersammenhæng, men den encyklopædiske relevans er ikke godtgjort, hverken i artiklen eller ved en hurtig Googlesøgning. --Medic (diskussion) 2. mar 2020, 10:55 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 7. mar 2020, 11:42 (CET)