Diskussion:Kurt Christiansen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne person har åbenbart skrevet tre bøger, men det er jo ret ligegyldigt uden en beskrivelse af om og hvordan forfatterskabet har påvirket omverden. --Palnatoke (diskussion) 3. aug 2013, 23:06 (CEST)

Sletningsforslag: Kurt Christiansen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Kurt Christiansen giver ingen grund til at betragte ham som relevant i nogen bredere sammenhæng. Det er muligt at han faktisk er relevant, men så må artiklen skrives, så det kan ses. Slet --Palnatoke (diskussion) 4. aug 2013, 00:06 (CEST)

Giv nu artiklen lidt tid ... hvordan den mest fyldestgørende biografi(1280 sider illustreret i a4) om danmark best bevarede officielle hemmelighed jvnf blandt andet Edith Ryssel (som udtalte sig som journalist på BT) ikke skulle være relevant i nogen bredere sammenhæng må meget gerne uddybes. (Skrev Edgardo (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis det ikke er beskrevet af uafhængige, troværdige kilder, er der ikke basis for en Wikipedia-artikel. Hvis du skal bruge tid på at få artiklen skrevet, så det er tydeligt at den er relevant, kan vi flytte teksten til Bruger:Edgardo/Sandkasse indtil den er klar. --Palnatoke (diskussion) 4. aug 2013, 01:03 (CEST)

Pr definition skrives mange artikler af nogle der fatter interesse for emnet, hvorfor kriteriet for "uafhængige, troværdige kilder" jo ikke kan siges at være gældende i den forstand der vedrører upartiskhed i sager om mægling fx Troværdigheden må ligge i verificerbarheden(kildehenvisninger, referencer med mere) samt det anvendte sprog og andre kan til hver en tid forholde sig til det skrevne. At artiklen udvides med flere sektioner, er jo også en kontinuert process. Det er jo også forfattere med 2 romaner og blot marginalt flere linjer. I øvrigt et Martinus interesserede både nationalt og internationalt repræsenteret, og tæller adskillige tusinder alene i Danmark. Af ren og skær nysgerrighed, vil jeg gerne høre i hvilken kapacitet du er tilknyttet Wikipedia, særligt taget i betragtning anbefalelsen om sletning og notabilitets erklæringen. (Skrev Edgardo (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Enhver på Wikipedia kan indstille en artikel til sletning eller forespørgsel om notabilitet; hvis den så ikke passere ved at nok brugere stemmer for at beholde den, bliver den slettet. Den bedste måde at undgå, at en side bliver slettet er at skrive den på forhånd som nævnt ovenfor. TherasTaneel (diskussion) 4. aug 2013, 02:18 (CEST)
Slet - intet i artiklen godtgør notabilitet. Rmir2 (diskussion) 4. aug 2013, 17:49 (CEST)
Slet Enig. Toxophilus (diskussion) 4. aug 2013, 21:49 (CEST)
  • Slet - Som i begrundelsen for indstilling og efterfølgende kommentar. Pugilist (diskussion) 5. aug 2013, 10:34 (CEST)
  • Slet - har svært ved at se notabiliteten. --Pixi Uno (diskussion) 6. aug 2013, 16:38 (CEST)
Konklusion:
Slettes. Pugilist (diskussion) 12. aug 2013, 20:52 (CEST)