Diskussion:Nedre C

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg synes godt man kan forsvare at bevare denne artikel, der har noget med danske fankultur at gøre. Jeg kender i hvert fald begrebet, selv om jeg ikke er fck-fan. Desuden forstyrrer den ikke andre vigtigere artikler. --Rasmus81 15. jun 2007, 15:54 (CEST)

Jeg interesserer mig ikke for fodbold og mente, at en artikel om en bestemt del af en tribune var lige snævert nok. --|EPO| 15. jun 2007, 16:02 (CEST)
Nedre C er ikke blot en fysisk tribune, men et begreb inden for F.C. Københavns fanmiljø og Parken generelt, og uden at have fodboldinteresse selv ved jeg godt, hvad det drejer sig om – og jeg mener nok, at den har berettigelse. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 15. jun 2007, 16:07 (CEST)
I så fald skulle der nok være en lidt større beskrivelse af emnet. --|EPO| 15. jun 2007, 16:08 (CEST)

Sletningsforslag: Nedre C

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Nedre C er oprettet af Bruger:Vagn30 og markeret med notabilitet af Bruger:Toxophilus. Bemærk debat på diskussionssiden. Skal artiklen beholdes?
- Sarrus (db) d. 1. mar. 2024, 15:55 (CET)[svar]

Konklusion:
Der er stemning for en sammenskrivning med Parken, hvilket jeg netop har gjort.--Brandsen (diskussion) 25. mar. 2024, 00:35 (CET)[svar]