Diskussion:Octopus (yacht)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Octopus (yacht)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Octopus (yacht) har stået med {{notabilitet}} siden 2015, så lad os tage diskussionen. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. jun 2016, 11:05 (CEST)

  • Behold - Er oprettet på flere andre større Wiki'er. Ifølge artiklen er det en af verdens største privatejede yachter, hvilket i sig selv burde være mere end rigeligt. Da Octopus lagde til ved Langelinie for nogle år siden, var den samlede danske verdenspresse i selvsving, og skibet er omtalt flere gange i pressen, eksempelvis hér. Hvorfor må dansk Wikipedia ikke indeholde neutral information om en af verdens største privatejede yachter, der ofte omtales i medierne ? Hvorfor skulle brugere af Wikipedia ikke på Wikipedia kunne finde oplysninger om, hvad Octupus er for en størrelse ? Vi kan på "hitlisten" se, at netop dagsaktuelle emner får interesserede til at slå op på Wikipedia for at komme mere i dybden med de daglige begivenheder. Det er mig en gåde, at der er så stort et ønske om at slette artikler med et nogenlunde normalt indhold. Den indsatte skabelon er oven i købet indsat uden nogen form for begrundelse. Vi kunne overveje at begynde at håndhæve reglen om at skabelonindsættelse skal begrundes. --Pugilist (diskussion) 14. jun 2016, 11:31 (CEST)
Helt enig i at det vil være en god idé med at håndhæve reglen om at skabelonindsættelse skal begrundes - men spørgsmålet er om det kan lade sig gøre? mvh Tøndemageren (diskussion) 14. jun 2016, 11:34 (CEST)
Det er vel blot med konsekvent hånd at fjerne ubegrundede skabelonindsættelser i artikler, der ikke åbenlyst er i skoven. Mener indsætteren, at artiklen kræver en kvalitetsskabelon, kan den med begrundelse indsættes igen. --Pugilist (diskussion) 14. jun 2016, 11:52 (CEST)
  • Behold - jeg synes helt klart at et encyklopædi bør indeholde en artikel om Octopus (yacht) --- Zoizit (diskussion) 14. jun 2016, 11:37 (CEST)
  • Behold- Flere andre wikier har en artikel om den, og den er blandt verdens største. Det synes jeg godt, at vi kan have en artikel om. Toxophilus (diskussion) 14. jun 2016, 17:21 (CEST)
  • Behold - Enig med de øvrige, herunder med Pugilists generelle forslag vedr. påsættelse af notabilitetsskabelon. --SorenRK (diskussion) 19. jun 2016, 13:32 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholdes. --SimmeD (diskussion, bidrag) 23. jun 2016, 18:49 (CEST)