Diskussion:Palle G. Kristensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Palle G. Kristensen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Palle G. Kristensen har stået med notabilitet siden 2018. Lad os få det afklaret. Han har været formand i Esbjerg forenede Boldklubbers amatørafdeling (også her). Derudover synes jeg ikke, at der er så meget at komme efter. Jeg forstår mig ikke på fodbold, så jeg kan ikke gennemskue, om han i sine år hos Esbjerg har opnået automatisk notabilitet i forhold til vores kriterier. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 10:10 (CET)

  •  Formalia@C.Thure: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 10:10 (CET)
  • Slet - hvis ikke han er automatisk notabel, så er der vist ikke nok at berette om ham. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 10:10 (CET)
  • Slet - Jeg kan heller ikke lige finde noget der tilsiger relevans.--Honymand (diskussion) 5. dec 2019, 19:15 (CET)
  • Slet - Artikelteksten godtgør i hvert fald ikke notabilitet. --Økonom (diskussion) 10. dec 2019, 17:50 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 16. dec 2019, 10:18 (CET)

Notabilitet[rediger kildetekst]

Har denne side virkelig notabilitet? Jeg har svært ved at se, hvordan den skulle kunne udbygges synderligt. Toxophilus (diskussion) 25. maj 2012, 20:56 (CEST)[svar]