Diskussion:Penissagen fra Tinglev

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Penissag fra Tinglev

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Hvad gør denne udvisningssag speciel? At Politiken ringer til en professor? Der bliver udvist personer næsten hver dag for kriminalitet. Er de sager også relevante? I øvrigt er den ikke færdigbehandlet i retssystemet, så den bedes slettet hurtigt. --80.62.116.165 3. feb 2018, 15:24 (CET)

 • Slet --80.62.116.165 3. feb 2018, 15:26 (CET)
 • Slet Overhovedet ikke notabel, hvis man spørger mig. --EeveeSylveon 3. feb 2018, 15:29 (CET)
 • Behold - Jeg har bevist at sagen er notabel ved at citere Wikipedia guidelines her. Dem der vil slette artiklen kommer ikke med argumenter. Ifølge en professor fra Københavns Universitet er denne mærkesag banebrydende indenfor dansk ret. Den er notabel nok til at dukke op på forsiden af Politiken - og det op til flere gange i løbet af et år.--Albin Schmitt (diskussion) 3. feb 2018, 15:38 (CET)
 • Behold - Derudover har vi mange domme som ikke har været så store i medierne og ikke har været banebrydende. Dem vælger vi ikke at slette. Så hvorfor den her artikel? Hvis I vil slette artiklen, bliver I altså langsomt nødt til at komme med nogle argumenter.--Albin Schmitt (diskussion) 3. feb 2018, 15:41 (CET)
 • Behold - jeg er enig i sagens tilsyneladende notabilitet. NisJørgensen (diskussion) 3. feb 2018, 17:47 (CET)
 • Behold Sagen stikker ud i dansk retshistorie. --Madglad (diskussion) 3. feb 2018, 18:13 (CET)
 • Behold - Forholdsvis unik sag, med stor opmærksomhed, dog har artiklen en række voldsomme mangler der snarest må og skal udbedres snarest. De to væsentligste mangler er at den skal wikificeres, og skrives om så den ikke fremstår som en nyhedsartikel i en avis. -- Vrenak (diskussion) 3. feb 2018, 19:01 (CET)
 •  Kommentar - hvis det vedtages, at artiklen skal beholdes, bør den flyttes til "Penissagen fra Tinglev". Artikler om retssager er normalt navngivet i bestemt form.
  - Sarrus (db) d. 4. feb 2018, 10:45 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes. Jeg har desuden flyttet artiklen til at have bestemt form, som nævnt ovenfor.
- Sarrus (db) d. 11. feb 2018, 18:11 (CET)

Ingen slettegrund[rediger kildetekst]

Hvis man vil slette en artikel, så bør man argumentere for det på diskussionsiden. Hvis man ikke gør det, ja, så bliver forslaget slettet.--Albin Schmitt (diskussion) 3. feb 2018, 15:07 (CET)

Hvis vi tager et kig på WP:KA, så er artiklen notabel.

 1. Almen interesse: ja, der er landsdækkende interesse. Sagen var på forsiden af Politiken, BT og andre store nyhedsmedier siden den 1. maj 2017. Derudover har professore debateret sagen.
 2. Mængde: ja, der er meget at skrive om. I hvert fald lige så meget som til alle de andre store retssager i Danmark.
 3. Unikt: ja, sagen er unik.

Domsfældelsen er især af stor interesse, da man her tager stilling til kritik som domstolene har fået. Det er en banebrydende dom, som har udvirkning på kommende domsfældelse! Derfor skriver en professor om det. Derfor skriver Politiken om det.--Albin Schmitt (diskussion) 3. feb 2018, 15:19 (CET)

Sagen er afgjort[rediger kildetekst]

Sagen er afgjort. De har fået en dom. De har anket den - hvilket vi jo nok kan skrive om, når det er så vidt. Det er mere end man kan sige om de fleste artikler om retssager her. --Albin Schmitt (diskussion) 3. feb 2018, 15:19 (CET)

"bør man argumentere for det på diskussionsiden. Hvis man ikke gør det, ja, så bliver forslaget slettet" Ja man bør, men det er ikke en betingelse. Der i mod er det en fast regel på dansk wikipedia at skabeloner ikke fjernes før der en konsensus om det. Så jeg genindsætter skabelonerne, hvorefter diskussionen kan foregå her på diskussionssiden. Først når der her, efter mindst et par ugers diskussion, er konsensus kan skabelonerne fjernes! mvh Per (PerV) (diskussion) 3. feb 2018, 15:27 (CET)

Wikify- og sprog-skabeloner[rediger kildetekst]

Artiklen fremtræder som en rodet tekstblok. Afsnitsinddeling og omformulering er stærkt tiltrængt. Det er muligt at jeg selv foretager denne oprydning, men nu er den i alt fald markeret. --Palnatoke (diskussion) 4. aug 2018, 17:00 (CEST)