Diskussion:Poul Pava

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Poul Pava

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg har sat artiklen Poul Pava til sletning efter en Google-søgning. Indenfor de første 60 resultater findes der fire opslag ud over opslag af typen: Alle Poul Pava Produkter - Gratis & Lynhurtig Levering - ibob.dk‎. Det ene opslag er Et lokal-tv indslag, et indlæg i et for mig fuldstændigt ukendt organ www.thansen.dk Poul Pava - Kunstner og kapitalist, et opslag om Poul Pava åbner bar i Rønne og et opslag om at baren holder lukket et par dag Poul Pava efter løftet pegefinger fra politiet: Baren har ikke været drevet efter reglerne. Altså ikke en enste omtale af hans kunstneriske virke, men hundreder af opslag der markedsfører "Poul Pava krus", han opfylder så vidt jeg kan se ikke et eneste notabilitetskriterie som kunstnere, og notabilitetskravet for virksomheder kan vist heller ikke opfyldes med en bar, der holder åbent et par dage om ugen, eller for den sags skyld salg af nogle krus. Så skal det ihvertfald bevises at han/hans firma opfylder notabilitetskravene for virksomheder. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. mar 2017, 19:27 (CET) PS: Artiklen svarer efter min mening til en X-faktor "kunstner" eller en selvudgiver. Godt nok med en omfattende markedsføring, men vist ikke i gængs forstand "kunstner". mvh Per (PerV) (diskussion) 23. mar 2017, 19:30 (CET)

Som selv "mislykket kunstner" (lidt af en overvurdering) har jeg det lidt svært ved at vurdere, om den ene kunstner er notabel og den anden er på "præstegårdsudstillingsniveau". Tilsyneladende har IP-adressen bag artiklen oprettet flere artikler, så jeg tror ikke, det er selvpromovering. Og jeg husker for et par år siden, at min ca. 10-åre niece flippede ud af begejstring over, at hun havde fået et eller andet designet af netop Poul Pava. Måske er en faktisk meget kendt, bare ikke blandt os. Så jeg tror, vi skal beholde den. Ditlev Petersen (diskussion) 23. mar 2017, 21:08 (CET)
  • Behold Ditlev Petersen (diskussion) 23. mar 2017, 21:08 (CET)
  • Behold man kan købe Poul Pava ting i for eksempel imerco, og hans ting er kendt af almindelig mennesker eller hvad man nu skal kalde det --Zoizit (diskussion) 23. mar 2017, 21:24 (CET)
  • Behold - forholdsvis kendt kunstmaler/grafiker, hvis figurer kendes af mange. --Pugilist (diskussion) 23. mar 2017, 21:26 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 2. apr 2017, 11:44 (CEST)