Diskussion:Roskildes Musikhistorie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Roskildes Musikhistorie

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Projektet synes meget snævert og primært relevant for musikinteresserede i og fra Roskilde. Vi har heller ikke fotosamlinger fra Kolding eller lignende.

  • Slet - projektet er for snævert. Toxophilus (diskussion) 2. okt 2018, 15:44 (CEST)
  • Slet - For snævert et emne. -AnetteM.
  • Sammenskriv - Det ser ud til at projektet gik ned i 2017, men et link til archive.org og lidt beskrivelse på artiklen Roskilde Museum, tænker jeg vil være passende.--Kjeldjoh (diskussion) 2. okt 2018, 16:30 (CEST)
  • Slet - Jeg synes også, det ser lift for snævert ud. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt 2018, 16:49 (CEST)
  • Behold Snævert emne er ikke relevant som sletningsgrund. Der er tale om et ukommercielt, almennyttigt kulturprojekt. Ofte ses selvpromoverende/reklamerende artikler, men forveksl ikke artiklen med en sådan. --Madglad (diskussion) 2. okt 2018, 23:00 (CEST)
 Kommentar - Jf. WP:KA kan snævert emne godt være et kriterie for sletning. Er Wikipedias artikler nået til det "detaljeringsniveau"? Men da musikhistorie.dk var del af Roskilde Museum, mener jeg godt at det kan sammenskrives dertil.--Kjeldjoh (diskussion) 3. okt 2018, 08:28 (CEST)
 Kommentar - Jeg synes Kjeldjohs forslag om at skrive relevante dele ind i et afsnit i artiklen om Roskilde Museum er en fin løsning. Mvh. Toxophilus (diskussion) 3. okt 2018, 10:38 (CEST)
Hvis Man skal tro artiklen:
Projekt Roskildes Musikhistorie administreres af Roskilde Kulturforvaltning og Lokalhistorisk arkiv og bliver stadig mere omfattende. 
så er en sammenskrivning ikke egnet. --Madglad (diskussion) 5. okt 2018, 01:12 (CEST)
 Kommentar - Jf. deres hjemmeside: "Yderligere information hos Roskilde Museum eller Roskilde Lokalhistoriske Arkiv." Roskilde Lokalhistoriske Arkiv er del af Roskilde Bibliotekerne, og de delte også adresse med Roskilde Bibliotek (Dronning Margrethes Vej 14), så måske en sammenskrivning med Roskilde Bibliotekerne er mere passende. Jeg er usikker på sammenhængen mellem Roskilde Museum og Roskilde Bibliotekerne. Men jeg kan se at den tidligere kontaktpersonen for Roskildes Musikhistorie, Martin Campostrini, fortsat arbejder som Digital udvikler på Roskilde Bibliotek--Kjeldjoh (diskussion) 5. okt 2018, 08:24 (CEST)
Personsammenfald er ikke et sammenskriv-argument. Hvad gør vi så hvis Smørum Frimærkesamlerforenings formand er direktør for Nationalbanken? --Madglad (diskussion) 6. okt 2018, 16:11 (CEST)
Personsammenfald er ikke et sammenskriv-argument, men organisatorisk tilhørsforhold er et sammenskriv-argument. Jf. DK-Hostmaster er musikhistorie.dk registreret af Roskilde Kommune. Så når et emne er for snævert til at kunne bære en artikel i sig selv, kan det passende sammenskrives med et andet emne i sammen organisation. Og der mener jeg at Roskilde Bibliotekerne eller Roskilde Museum kunne bruges.--Kjeldjoh (diskussion) 8. okt 2018, 07:45 (CEST)
@Kjeldjoh Nogen gange beder en forening af praktiske årsager andre om at varetage opgaver for dem. Har vi dokumentation for at Roskilde Musikhistorie styres af Roskilde Kommune? Vedtægter fx?
  • Slet - Ingen overbevisende notabilitet. I sin nuværende form uden oplysningsværdi. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 07:04 (CEST)
  • Behold/ Sammenskriv Synes sådan et projekt er relevant nok at beskrive. --Honymand (diskussion) 1. dec 2018, 23:20 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen, så derfor beholdes artiklen. En sammenskrivning er blevet foreslået, der kan evt. oprettes et nyt sammenskrivningsforslag.--Kjeldjoh (diskussion) 8. feb 2019, 15:02 (CET)
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.