Diskussion:Silas Kjærholm Mortensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Silas Kjærholm Mortensen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Silas Kjærholm Mortensen skulle angiveligt være en dansk skuespiller. En IP-bruger har oprettet, og Bruger:Jørgen har sat notabilitet på med kommentaren han er ikke krediteret på danskefilm, og google er tavs. Statist?. Ifølge artiklen skulle han have medvirket i Strisser på Samsø, men det kan jeg ikke finde noget belæg for. Toxophilus (diskussion) 31. aug 2020, 13:15 (CEST)

  • Slet- virker som en hoax. Udover en facebook-konto ser han ikke ud til at eksistere. Toxophilus (diskussion) 31. aug 2020, 13:15 (CEST)
  • Slet - Ingen kilder i artiklen og han er ikke nævnt i danskefilm og øvrige baser. Formentlig statist, hvis ikke en hoax. -Pugilist (diskussion) 31. aug 2020, 21:25 (CEST)
  • Slet - i hvert fald unotabel. John Cambrick (diskussion) 1. sep 2020, 08:20 (CEST)
  • Slet - Ingen tegn på at han opfylder Wikipedia:Kriterier for biografier.--Kjeldjoh (diskussion) 1. sep 2020, 13:12 (CEST)
  • Slet - Burde være slettet med det samme. Ukrediteret statistrolle som 13-årig er ikke nok, heller ikke selvom medvirken evt. kunne dokumenteres. PHE77 (diskussion) 1. sep 2020, 16:52 (CEST)
  •  Kommentar - Gennemførte uddannelsen til multimediedesigner på Erhvervsakademi Aarhus i 2010. Er/har været involveret i forskellige virksomheder (men ikke noget jeg umiddelbart mistænker som noget, der giver notabilitet). Det med influencer ved jeg ikke rigtig lige, hvad det i sammenhængen dog skulle dække over? Ole Ryhl Olsson (diskussion) 2. sep 2020, 01:44 (CEST)
Konklusion:
Helt åbenbart, at personen ikke er notabel. Slettet. Pugilist (diskussion) 2. sep 2020, 08:36 (CEST)