Diskussion:Sovjetunionens skakforbund

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Sovjetunionens skakforbund

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Sovjetunionens skakforbund er oprettet i år, er uden kilder, bruger nutid selvom Sovjetunionen opløstes 1991, og virker generelt useriøs stort set uden relevant indhold. Kort sagt: utroværdig. Kartebolle (diskussion)

  • Slet: Som forslagsstiller, Kartebolle (diskussion) 31. jul 2014, 19:36 (CEST)
  • Behold - artiklen har en række problemer, men det er noget, der kan løses. Der er artikler på andre wiki'er. Pugilist (diskussion) 31. jul 2014, 19:45 (CEST)
  • Behold - Oversæt den russiske artikel. Jeg mener at have set dens kilde på Det Kongelige Bibliotek. Tjek med den. --Palnatoke (diskussion) 31. jul 2014, 19:48 (CEST)
  •  Kommentar: @Palnatoke og Pugilist: Ja, man kan løse problemerne ved oversætte den russiske artikel (hvis man kan russisk) eller skrive en bedre artikel (hvis man ved noget om emnet). Det gælder stort set alle emner. Men hvorfor er de muligheder grund til at beholde en kildeløs og utroværdig artikelstub stort set uden indhold? Hvis nogen får lyst til at lave en ordentlig artikel om emnet, kan de jo bare oprette artiklen igen. Jeg siger ikke at Sovjetunionens skakforbund ikke er en notabel organisation, blot at den nuværende artikels niveau er for lavt. Mvh. Kartebolle (diskussion) 31. jul 2014, 20:22 (CEST)
  •  Kommentar Som Pugilist indleder med: Artiklens problemer kan løses. Og det kan de med langt mindre arbejdsindsats end der skal til at behandle sletningsforslaget. --Palnatoke (diskussion) 31. jul 2014, 21:04 (CEST)
  • Behold - problemet kan løses, så ingen grund til at slette --Zoizit (diskussion) 1. aug 2014, 22:42 (CEST)
  • Behold Problemerne er løst nu. --|EPO| COM: 3. aug 2014, 13:26 (CEST)
  •  Kommentar: Problemerne løst? Det synes jeg ikke. Der står næsten intet i artiklen, og det lidt der står, kan ikke verificeres. Er det virkelig holdningen her at enhver "artikel" om et notabelt emne skal bevares uanset indholdets kvalitet? Mvh. Kartebolle (diskussion) 3. aug 2014, 14:06 (CEST)
  •  Kommentar Sovjetunionens skakforbund nævnes her i den store danske (dette er bare en oplysning) ---Zoizit (diskussion) 3. aug 2014, 18:28 (CEST)
  •  Kommentar - Forbundet er utvivlsomt notabelt, men artiklen som sådan halter stadig en del. Problemet er imidlertid dybest set, at både denne og en række andre artikler om skakforbund er oprettet af en bruger, der slet ikke kan dansk. Personer der gør den slags har generelt ikke den store forståelse for ting som kilder og andre basale normer men er mere interesseret i at promovere det, vedkommende nu går op i. Resultatet er artikler med tvivlsomt eller ubrugeligt indhold. I det aktuelle tilfælde angives f.eks. et antal bestyrelsesmedlemmer uden angivelse af, hvornår bestyrelsen lige havde den sammensætning. Listen med sovjetiske skakspillere siger heller ikke meget. Så nej, problemerne er ikke løst. --Dannebrog Spy (diskussion) 3. aug 2014, 20:09 (CEST)
  •  Kommentar - ved ikke om det er det samme skakforbund der er tale om men her er en hjemmesiden er på Russisk, og der findes denne side på Engelsk wikipedia Russian Chess Federation, igen ved jeg ikke om der er tale om samme skakforbund, da den engelske artikel er meget kort, og jeg har fundet kilder til de skakspillere som er nævnt i artiklen ---Zoizit (diskussion) 3. aug 2014, 21:26 (CEST)
  •  Kommentar: @Zoizit, hvad er din pointe med sige at problemerne kan løses, at sovjetisk skak er omtalt i Den Store Danske, og at det russiske (ikke det sovjetiske) skakforbund har en hjemmeside? Der er sikkert ingen her, der er uenige i at der kan skrives en fyldestgørende artikel, og findes gode kilder (især hvis man forstår russisk). Jeg ser bare ikke hvorfor disse fakta skulle være en begrundelse for at bevare en ubrugelig artikel, som ingen med kendskab til emnet, arbejder på. Ingen har glæde af læse den, og den vil bare medvirke til give dansk Wikipedia et rygte for at være ubrugelig og upålidelig. Jeg synes at artikler skal opfylde visse små minimumskrav for at have en berettigelse, og ikke bare spilde læsernes tid. Mvh. Kartebolle (diskussion) 3. aug 2014, 22:17 (CEST)'
  •  Kommentar - pointe tror endelig ikke der er en pointe, men personligt synes jeg ikke at Sovjetunionens skakforbund skal slettes --Zoizit (diskussion) 3. aug 2014, 23:34 (CEST)
  • Jeg trækker herved forslaget om sletning fordi artiklen er nu udvidet af Pugilist til en acceptabel stub. Kartebolle (diskussion) 6. aug 2014, 08:17 (CEST)