Diskussion:Søren Bregendal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

@Fona2000: Det er normalt at man skiller film og tv ad i filmografi-oversigter for skuespillere (se eksempelvis Jan Linnebjerg og Waage Sandø). Angående diskografier, så angives soloalbums og albums udgivet med forskellige bands i underafsnit, som det kan ses i f.eks. Jazzy H. Blandt singler medtages normalt kun dem, som kunstneren har udgivet solo og som gæsteoptræden (se f.eks. Michael Poulsen), og altså ikke den komplette liste med singler der er udgivet af de bands vedkommende har været med i. Film skrives med kursiv. Hvis der skal ændres så tag lige og vend det her på diskussionssiden først. Toxophilus (diskussion) 4. aug 2020, 11:20 (CEST)

Redigeringskrig[rediger kildetekst]

@Pugilist, Amjaabc, Savfisk og Ramloser: Jeg tror der er brug for at en udeforstående kigger på redigeringerne på denne artikel, og eventuelt låser den i en periode. Jeg forsøgte at skrive til Bruger:KnudW på hans diskussionsside for et par dage siden, men han har vist ikke aktive siden, så nu prøver jeg at pinge lidt forskellige. Fona2000 skriver løs på artiklen, og jeg forsøger at rette til, så den stemmer overens med stilmanual osv., hvorefter det bliver rettet tilbage. Jeg har forsøgt at starte en dialog både her (se ovenfor) og på brugerens diskussionsside uden at få noget svar. Jeg kunne derfor godt tænke mig nogle nye øjne på sagen. Mvh. Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 18:47 (CEST)

Det er noget rod. Dele af bruger Fona 2000's tilføjelse ser ok ud, men ved tilbagerulningen af Toxophilus' ændringer har han bl.a. fjernet skabeloner og formatteringer, som ikke bør fjernes. Knuds advarsel fra april tæller også i regnskabet, så jeg opfordrer kraftigt til at tage Toxophilus' anvisninger alvorligt. Jeg læser korrektur og prøver at rette op på åbenlyse fejl og mangler, men har ikke i øjeblikket tid til en gennemgribende analyse af teksten.---Ramloser (diskussion) 17. aug 2020, 19:38 (CEST)
Tak fordi du har brugt tid på korrektur, Ramloser. Jeg har foretaget lidt flere rettelser, og vil lige forklare her, hvorfor jeg har gjort, som jeg har gjort, i håb om at de kan få lov at stå urørt. Filmtitler og serier skrives med kursiv. Lighthouse X var først og fremmest en musikgruppe og ikke en velgørenhedsgruppe. De lavede musik, tjente penge, og brugte så muligvis nogle af dem til noget velgørenhed, men at kalde dem en velgørenhedsgruppe er noget reklamepjat, der ikke har noget hold i virkeligheden. Der skal ikke stå i artiklen, hvad veganisme går ud på. Der er nu et link til emnet, så folk kan læse mere, hvis de ikke ved, hvad det er. Der mangler kilder et par steder, og indtil de er fundet, skal {{km}} blive stående. Mvh. Toxophilus (diskussion) 18. aug 2020, 10:16 (CEST)

Det er helt fint. Jeg holder øje med artiklen og reagerer, hvis dine ændringer rulles tilbage. Jeg havde selv tænkt på at gøre mere ved den, men so. den nu ser ud, er det ikke nødvendigt. De bedste hilsener p Ramloser (diskussion) 18. aug 2020, 12:27 (CEST)

@Pugilist: - er det muligt at begrænse redigering af artiklen i en periode, så kun registrerede brugere kan skrive på den? Lige pt. er en meget ihærdig ip-bruger igang med at ændre en masse, sletter {{km}} og indsætter billeder, som jeg efter min bedste overbevisning mener er copyvio. Har forsøgt både i redigeringsopsummeringer og på IP-brugerens diskussionsside at gøre det klart, hvad problemerne er. Mvh. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 13:33 (CEST)
Beskyttet i 14 dage. Jeg har ikke sat mig ind i, hvad redigeringskrigen går ud på. Der er muligt, at beskyttelsen bør kombineres med en tilbagerulning til en tidligere version. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 13:38 (CEST)
Tak for hurtig handling. I mine øjne bør den rulles tilbage til den seneste version, som jeg tilbagerullede til (dvs. fjern de seneste to redigeringer fra ip-brugeren). Der er vist også røget nogle {{km}} på inspiratorer, som er forsvundet. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 13:43 (CEST)

Jeg har skabt Bregendal-artiklen fra bunden af.... jeg fortjener slet ikke denne behandling, før jeg begyndte at skrive om SB her på wikiDK var artiklen til at dø af grin overfor. nu er den blevet meget større med meget mere info men nu blokere i mig simpelthen???? det er ikke fair behandling. lås venlist op igen for mig, betragter mig selv som skaberen af denne artikel (Skrev Oliverbrohave1234 (diskussion • bidrag) 7. sep 2020. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Oliver. Velkommen til Wikipedia. Der er ikke nogen der ønsker at behandle dig unfair, men artiklen her får lige en pause. Du skal til at starte med ikke få ejerfornemmelser over artikler, da Wikipedia er et fælles projekt. Du kan med fordel læse Wikipedia:Politikker og normer.--Kjeldjoh (diskussion) 7. sep 2020, 15:37 (CEST)

Oliver er endnu en Fona2000-sok og er derfor blokeret. Mvh KnudW (diskussion) 7. sep 2020, 15:54 (CEST)

Nå, endnu mere grund til lige at læse Wikipedia:Politikker og normer.--Kjeldjoh (diskussion) 7. sep 2020, 16:04 (CEST)

Sunday Sessions[rediger kildetekst]

Hans "Sunday Saessions" med yndlingssange som bliver sunget for følere på hans instagram er ikke særlig encyklopædisk relevant. Der skal være omtale i nogle eksterne kilder (aviser f.eks.) før det på nogen måde kan komme på tale at tilføje det i artiklen. Toxophilus (diskussion) 21. sep 2020, 19:37 (CEST)

Det er bare Fona2000 igen. Mvh KnudW (diskussion) 21. sep 2020, 19:57 (CEST)
@Fona2000: er Sunday Sessions et album, der er blevet udgivet? Det kan jeg ikke finde nogen omtale af nemlig. Det skal kun listes som et album, hvis det er udgivet som sådan. Hvis det kun er sange som han har "udgivet" via sin facebook, instagram, youtube eller lign. så skal det ikke med i hverken denne artikel eller i Søren Bregendals diskografi. Toxophilus (diskussion) 27. okt 2020, 15:04 (CET)

Okay, det er et album udgivet via YouTube og hans Instagram, men tænkte om vi ikke kunne “skabe” et punkt under diskografi eller andet der indikere at Sunday Sessions er et Coveralbum fra Bregendal selv.

Hvis du tjekker Gary Barlows EN WIKI ud så vil du kunne se at Barlow har et afsnit der hedder “other musical project” tænkte om vi ikke kunne lave et afsnit til Bregendal artiklen af samme stil som indeholder Sunday Session

Jeg bor i nærheden af Bregendal selv, og snakkede engang med ham hvor han omtalte Sunday sessions og det faktum at han desværre ikke var tilknyttet noget pladeselskab og derfor er sunday sessions som album aldrig blevet udgivet officielt. Fona2000 (diskussion) 27. okt 2020, 16:15 (CET)

Der er stor forskel på Bregendal og Gary Barlow, og også på indholdet i de to afsnit i de respektive artikler. Barlow har, udover sin sangkarriere, bl.a. skrevet og produceret sange for anerkendte kunstnere, deltaget i X Factor, deltager i musicals osv. Han har ganske vist lavet de såkaldte "The Crooner Sessions", men forskellen er, at Barlows hjemmeindspilninger har skabt medieomtale og ifølge artiklen været et "hotly-anticipated event for many music lovers worldwide". Der kan Bregendal slet ikke være med. Der er ingen anden omtale end på hans egen instagram, og så længe det ikke er større end det, så er det i encyklopædisk sammenhæng temmelig uinteressant, at en mand har sunget nogle sange hjemme i sin stue og lagt det på sin private SoMe. Derfor mener jeg, at afsnittet skal slettes helt eller allerhøjest nævnes i en enkelt sætning. Toxophilus (diskussion) 28. okt 2020, 10:27 (CET)

Hej Toxophilus

Nu har jeg forkortet Sunday Sessions mere iforhold til din feedback. Håber at det er nok😊 Fona2000 (diskussion) 28. okt 2020, 11:59 (CET)

Kort svar: Nej. Der er flere ting galt. Det største problem er manglen på anden omtale end mandens egen instagram-profil. Egentlig synes jeg, at det bør slettes helt, men du virker meget opsat på at nævne det, så bør det stå i hovedafsnittet, men ikke med mere end en sætning i stil med "I 2018 lagde Bregendal sine egne coverversioner af seks af hans yndlingssange på sin instagramprofil under titlen Sunday Sessions."

Det øvrige problemer er din brug af 'nowiki' en masse mystiske steder, hvor det hverken gør til eller fra, samt kilder, der ikke er angivet som "ref". Jeg havde løst begge problemer i denne redigering, men du genindførte dem med din redigering. Jeg har derfor tilbagerullet. Toxophilus (diskussion) 28. okt 2020, 12:26 (CET)

Okay tusind tak men hvorfor fjerner du også NORD Magasinet? Fona2000 (diskussion) 28. okt 2020, 12:30 (CET)

Opdateret Søren Bregendal artikel[rediger kildetekst]

Hvad er der nu galt med Søren Bregendal-artiklen siden den behøver særlig beskyttelse igen igen igen?

Har efterkommet de ting som I de sidste par gange har været efter mig med, men kan ikke se hvad problemet i denne omgang skulle være?

Jeg synes at I skylder mig et svar hvorfor I bliver ved med at tilbagestille alle mine opdateringer på artiklen, den Søren Bregendal-artikel som i bruger som standard er meget mangelfuld, særligt i TV-radio sektionen :). Synes det er super ærgerligt at I bliver ved med at fjerne alle mine rettelser, det tager meget af Wikipedia stemningen af at blive standset i at forbedre artikler mm.. Er også meget uforstående overfor at KnudW bliver ved med at melde siden som hærværk, det er den bestemt ikke.

Er bestemt ikke sur eller noget vil bare gerne bygge bro.

Kom nu wikipedia-folk lad os nu kommunikere sammen, istedet for at bekæmpe hinanden. Fona2000 (diskussion) 22. okt 2020, 20:12 (CEST)

Boogie Prisen for soloalbum[rediger kildetekst]

Jeg har slettet udsagnet om, at Bregendal har modtaget Boogie prisen for si soloalbum Life Is Simple Not Easy i 2008, da jeg ikke kan finde en kilde, som underbygger det. Hverken på listen over nominerede eller vindere bliver det nævnt, og den eneste musikpris ved uddelingen er "Årets hit". Hvis der kan findes en troværdig kilde på, at albummet har fået en pris, så kan det tilføjes igen. Toxophilus (diskussion) 26. okt 2020, 09:43 (CET)

Diskografi[rediger kildetekst]

@Fona2000: Det skal fremgå, hvad det er for nogle "albums" han har udgivet. Enten skal det stå i parentesen, at der er tale om en EP, eller også skal det opdeles i reelle studiealbums og EP'er. Du vælger selv, men dine rettelser gør, at det fremstår som om, at Bregendal har udgivet fire studiealbums, hvilket ikke er tilfældet. Toxophilus (diskussion) 26. okt 2020, 14:50 (CET)

Hej Toxophilus
Nej det har du bestemt ret i :) det er nu rettet så der i fremtiden står “eksempel (2020, EP)”
Tusind tak for feedback Fona2000 (diskussion) 26. okt 2020, 17:49 (CET)
@Fona2000: Jeg har tilbagerullet din ændring. Når der nu e roprettet en særskilt artikel til hans diskografi, så skal hans gæsteoptrædener ikke står under diskografien i denne artikel, men udelukkende hans soloalbums. Toxophilus (diskussion) 1. nov 2020, 16:34 (CET)

Filmografi[rediger kildetekst]

@Fona2000: Det er normalt i artikler om skuespillere at skelne mellem film og tv. Normalt vil tv-afsnittet primært indeholde forskellige tv-serie (se f.eks.Hugh Jackman, Charles Dance eller Bradley Cooper), men eftersom du har gravet alt op, hvor Bregendal er blevet interviewet eller lign, så bliver listen jo lidt længere. Du bliver ved med at afvige fra de standarder, som er vedtaget her på dansk wikipedia, uden at tage det op først på diskussionssiden. Der kan være eksempler, hvor det giver god mening at afvige fra standardlayoutet (læs gerne stilmanualen) og hvilket indhold der giver mening at have med, uden at bringe det op her på diskussionssiden først, trods utallige opfordringer, og det er møgirriterende hele tiden at skulle rette det tilbage hle tiden. Hvis du synes der bliver for mange underafsnit i hans filmografi, så slet SoMe og radio. Det er ikke normalt at have mde. Medvirken i radioprogrammer giver primært mening, hvis der er tale om en radiovært, som har lavet flere programmer. Der er tonsvis af kendte og semikendte danskere fra underholdningsbranchen, som har været med i en halv times radioudsendelse, fordi de har lavet et eller andet. Toxophilus (diskussion) 4. nov 2020, 08:15 (CET)

@Fona2000: Jeg prøver en sidste gang: Filmografien skal opdeles i film og tv. Og husk at opsummere din redigeringer. Toxophilus (diskussion) 4. nov 2020, 13:19 (CET)

Det er hermed hørt, endnu en gang tak. har blot indsat podcasts nuFona2000 (diskussion) 4. nov 2020, 13:36 (CET)

Aktive år[rediger kildetekst]

Opdatering i aktive år, da jeg ikke synes at han optræder længere som en offentlig person. Hans arbejde efter 2018, har ikke været i offentlig. Fona2000 (diskussion) 13. nov 2020, 17:54 (CET)

Fona2000: Så skriv ind, hvornår han har meddelt, at han er gået på pension. Med kildeangivelse. --Madglad (diskussion) 13. nov 2020, 19:34 (CET)

Nye afsnit uden indhold[rediger kildetekst]

Hvis der ikke er noget at skrive om Bregendals nuværende aktiviteter, så lad være med at skrive noget. Det har intet at gøre i en encyklopædisk artikel at skrive om hvad han måske og måske lavet. Et over- eller underskud på et par tusinde kroner i en eller anden obskur enkeltmandsvirksomhed er også komplet irrelevant i en encyklopædisk sammenhæng. Acceptér at der ikke er noget fornuftigt at skrive om manden i øjeblikket og lad artiklen stå. Der kommer sikkert noget relevant at skrive om på et tidspunkt. Og lad i øvrigt være med at sætte et billede i indledningen, der er sat i venstre side, for det får hele indholdsfortegnelsen og alt muligt andet til at skøjte rundt, så det hele bliver meget uoverskueligt. Toxophilus (diskussion) 11. jan 2021, 08:25 (CET)

Ny redigeringskrig[rediger kildetekst]

@Pugilist, Amjaabc, Savfisk, Ramloser og KnudW: Artiklen bliver atter redigeret ivrigt af en IP-bruger, der tilføjer ting, som i høj grad minder om hvad Fona2000 skrev på artiklen. Bl.a. bliver der tilføjet et billede helt oppe i indledningen, der spolerer layoutet temmelig meget i forhold til indholdsfortegnelse osv. Kan den blive låst, så kun registrerede brugere kan redigere? Toxophilus (diskussion) 26. jan 2021, 21:12 (CET)

@KnudW: ikke så snart blokering af uregistrerede brugere var udløbet begyndte IP-brugere igen redigere i artiklen uden hensyntagen til henstillinger og diskussionssiden. Kan den blive låst igen? Evt i en længere periode denne gang. Mvh. Toxophilus (diskussion) 2. mar 2021, 09:20 (CET)
@KnudW: Kan siden låses permanent for uregistrerede brugere? Artiklen har oplevet en heftig aktivitet de seneste par uger, og adskillige redigeringer er ikke hensigtsmæssige (i mine øjne i hvert fald).. Jeg har bl.a. slettet en meget detaljeret diskografi for igen at henvise til Søren Bregendals diskografi. Toxophilus (diskussion) 4. jul. 2022, 08:49 (CEST)[svar]
@Toxophilus: - Den har fået et år. Mvh KnudW (diskussion) 4. jul. 2022, 10:28 (CEST)[svar]
Tak, så håber jeg, at IP-brugerne i det mindste vil oprette en bruger. Mvh. Toxophilus (diskussion) 4. jul. 2022, 11:05 (CEST)[svar]

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Med tanke på hvor mange af hans sokkedukker jeg har blokeret de sidste 10 år, så lader det til at han har droppet brugerkonti. Men redigeringsmønsteret er klokkeklart hver gang, så det er nemt at spotte. Mvh KnudW (diskussion) 4. jul. 2022, 11:26 (CEST)[svar]