Diskussion:Thea Iven Ulstrup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Thea Iven Ulstrup

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg foreslår at slette denne artikel da den omhandler en c. (skrev 80.163.27.157 (diskussion) 5. aug 2016, 19:16. Husk at signére dine indlæg.)

  • Symbol keep vote.svg Behold - hun ser ud til at have dubbet flere store film og serier. Jeg har svært ved at se hvorfor hun ikke skulle være notabel. Dog kunne filmografien godt være mere præcis i sine formuleringer. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 7. aug 2016, 14:27 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Man kunne umiddelbart blive fristet til at betragte Thea Iven Ulstrup som skuespiller/kunstner, hvor man normalt vil have ret vide rammer for hvem der er "notable". På den anden side set er den kunstneriske frihed som stemmeskuespiller meget begrænset. Jeg hælder mod Slet. Jeg mener at det kunne være rart med en debat om kriterierne for kunstnere, også fordi vi vist har et andet kørende sletningsforslag om en kunstner. --Madglad (diskussion) 19. aug 2016, 22:43 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold --Honymand (diskussion) 3. sep 2016, 20:50 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold Jeg foreslår også at siden beholdes. Jeg har netop opdateret indholdet, således at siden fremstår mere relevant for dem, der ønsker at følge med i, hvad der sker i den danske dubbingverden. Jeg skal fremover forsøge at holde den up to date. Med 16 års erfaring som stemmeskuespiller mener jeg, at siden bør forblive. (skrev Bruger:Theaiven (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar Bemærk at ovenstående bruger, at dømme ud fra sit brugernavn, øjensynlig er Thea Iven Ulstrup selv. Jeg er lidt usikker på hvorvidt man kan stemme med i sletningsforslag om sig selv, så jeg lader stemmen tælle med indtil videre. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. sep 2016, 19:21 (CEST)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar Det var egentlig ikke et forsøg på at være hemmelig :) Jeg har bare først nu opdaget, at denne side eksisterede (og derfor også dens sletningsforslag), og så tænkte jeg, at jeg kunne skrive lidt mere til den, så den måske levede op til wiki-krav - som jeg i øvrigt ikke kender noget til, skal jeg huske at sige.(skrev Bruger:Theaiven (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Det kunne være rart med lidt flere input i debatten. Af de faste skribenter er det kun Metalindustrien A/S og mig, der har deltaget i diskussionen. Hvordan stiller folk sig til mit forslag om at finde et niveau for kriterierne for stemmeskuespillere. --Madglad (diskussion) 23. sep 2016, 09:45 (CEST)
Der må vel gælde generelt for tegnefilmsdubbere, skuespillere og kunstnere i almindelighed, at de skal have en karriere som sådan for at være notable. Det har Thea Iven Ulstrup åbenlyst, da hun har lagt stemme til en lang række tegnefilm og serier, inklusive en del vi allerede har artikler om. En rolle i en enkelt film eller tv-julekalender eller lignende ville derimod ikke have været nok, for der er simpelthen for mange, der ikke når længere end det. --Dannebrog Spy (diskussion) 23. sep 2016, 10:45 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
artiklen beholdes. --SimmeD (diskussion, bidrag) 4. okt 2016, 11:50 (CEST)

Mindre roller i diverse tegnefilm lever ikke op til notabilitetskriteriet. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 80.163.27.157 (diskussion • bidrag) 5. aug 2016, 19:19‎)