Hjælp:Guide (yderligere spørgsmål)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikipedias hjælpeguide

Yderligere spørgsmål

Forside   Redigering   Formatering   Henvisninger   Skriv en artikel   Diskussionssider   Retningslinjer   Yderligere spørgsmål?    

Sådan! Nu kender du noget til de vigtigste punkter når man vil bidrage her. Hvis du har kommentarer til denne guide, eller synes at noget ikke er blevet forklaret godt nok, så skriv en kort besked på diskussionssiden. Og hvis du selv vil præsentere dine interesser overfor de andre wikipedianere, kan du skrive dig på Interesselisten.

Naturligvis er der altid mere at lære. Vi har forsøgt at holde denne guide så kort som muligt, så du hurtigst muligt kan begynde at arbejde med Wikipedia. Det betyder selvfølgelig også, at flere punkter ikke er taget med. Herunder er der et par links, som du måske kan finde nyttige i dit arbejde med Wikipedia.

Hvis du interesserer dig for noget specielt, eller finder noget som er relevant for dit arbejde, kan du jo altid bogmærke siden og læse den senere.

Mere læsestof

  • Ordliste – forklaring af ofte benyttede "wikipedianske" ord
  • Hjælp – oversigt over forskellige hjælpesider på Wikipedia
  • Skribentforsiden – oversigt over diverse hjælpesider og meget andet på Wikipedia

Spørgsmål?

  • OSS – Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.
  • Landsbybrønden – Stedet hvor du kan stille spørgsmål om alt.
  • Nybegynderforum – Siger vist sig selv. Hvis du har problemer med noget af ovenstående, så skriv her og vi hjælper dig gennem det.