Jesper Thobo-Carlsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Jesper Thobo-Carlsen
Født 9. oktober 1967 (52 år)
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Journalist Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Jesper Thobo-Carlsen (født 9. oktober 1967) er en dansk journalist og politolog, og tidligere politisk redaktør på dagbladet Politiken.

Thobo-Carlsen blev student fra Sct. Knuds Gymnasium i Odense i 1987 og blev i 1999 cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

Han blev efter endt uddannelse ansat som researcherTV 2 Nyhederne og kom i 1999 til Berlingske Tidende, hvor han først var tilknyttet gravergruppen og erhvervsredaktionen som researcher og senere kom på Christiansborg-redaktionen som politisk journalist. I 2005-2006 arbejdede han som journalist i New York blandt andet som stringer for Berlingske Tidende. I november 2006 blev han politisk redaktør på Dagbladet Børsen, og i august 2007 fik han samme stilling på Ritzau. I marts 2010 vendte han tilbage til Berlingske Tidende som politisk redaktør. I december 2012 flyttede han til Berlin som korrespondent for Berlingske. Siden vendte han hjem til Danmark og blev politisk redaktør på Politiken i februar 2015 indtil august 2016.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi