KNA Connected

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

KNA Connected er en hiphopgruppe. Gruppemedlemmerne kommer fra USA, Den Dominikanske Republik og Cuba og bor i Danmark. Det er de tre rappere Khalil, Big N og AG. Gruppens navn er dannet af deres initialer, der er forbundne: KNA Connected. Gruppemedlemmerne mødte hinanden gennem deres kærlighed til basketball og rapmusik. De rapper desuden på dansk, engelsk og spansk.

I 2009 blev trioen til en duo, da rapperen Khalil forlod gruppen for at satse på en solokarriere. Big N og AG fortsatte under navnet KNA Connected.[1]

Fibs (Løgn og latin)[redigér | rediger kildetekst]

Deres mest berømte single FIBS (løgn og latin) er en sang de lavede, hvor de i hele teksten lyver om, hvor mange penge de har: "De kalder mig Onkel Joakim det for insane har mit eget fjæs på mine egne penge". Videoen kom på andenpladsen på DR's Boogie Listen og ligeledes nummer 2 på DR K's kulturliste samme år.

Politiske holdninger[redigér | rediger kildetekst]

I flere af deres sange nævner de deres had til Janteloven, Anders Fogh Rasmussen og Pia Kjærsgaard. "Jeg elsker janteloven hva' tror du selv, når jeg lyver ved du hvad jeg mener" lyder en af deres tekster.

Deres debutalbum Uno udkom medio 2007.

Diskografi[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "DJz.dk – KNA Connected – fra trio til duo". Arkiveret fra originalen 24. marts 2009. Hentet 20. juli 2011.