A'typisk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
A'typisk
Født Amin Kevlar
Oprindelse Iran
Bopæl København
Genre Hiphop
Medlem af Satudarah Mc

Amin Kevlar med kunstnernavnet A'typisk, er en rapper, oprindeligt fra Iran men opvokset i København.

A'typisk er bl.a. kendt fra rapgruppen MFS, fra hans samarbejde med Shaka Loveless på nummeret "Gråt I Gråt" fra 2013 samt solohittet "Saver Hende" fra 2012. Meget af hans musik omhandler loyalitet og broderskab. Amin har sammen med MFS udgivet de to cd'er Bandaniseret[1] og Gadens Vilkår. Udover sine aktivitet indenfor rap er A'typisk også aktiv i rockermiljøet, idet han er medlem af banden Satudarah MC.

Ekstra Bladet kædede i november 2015 Amin Kevlar sammen med rockergruppen Satudarah MC.[2] A'typisk bekræftede i maj 2016 båndene til Satudarah på sin egen Facebook-profil. Her indsatte han rockergruppens logo, og offentliggjorde flere billeder af andre Satudarah-medlemmer.

I 2016 udgav han EP'en 19. Dette album har flere numre som henviser til Satudarah MC. Albummets titel i sig selv henviser formentlig til rockergruppen gennem bogstavet "S" - det 19. i alfabetet. På albummet gør han det klart, at han ikke bryder sig om politiet. Amin Kevlar blev under et masseslagsmål mellem Hells Angels og Satudarah MC stukket i halsen med en kniv.[kilde mangler] Dette er skyld i at han mangler lidt af tungen og læsper en smule. Han udgav sangen "Vi en" til minde om de Satudarah-medlemmer der blev dræbt.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Studiealbum[redigér | redigér wikikode]

Singler[redigér | redigér wikikode]

Albums med MFS[redigér | redigér wikikode]

EP'er[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om A'typisk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
RapperStub
Denne biografi om en rapper er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi