A'typisk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
A'typisk
Oprindelse Iran
Genre Hiphop

Amin Kevlar kaldet A'typisk, er oprindeligt fra Iran, men opvokset i København.

A'typisk er bl.a. kendt fra rapgruppen MFS og derudover fra hans samarbejde med Shaka Loveless på nummeret “Gråt I Gråt” samt solohittet “Saver Hende” fra henholdsvis ‘13 og '12. Meget af hans musik omhandler loyalitet og broderskab. Album udgivelse(r) er ikke nyt for Amin, da han sammen med MFS har været med til at udgive to cd'er Bandaniseret[1] og Gadens Vilkår. Udover sine aktivitet indenfor rap, så er A'typisk også aktiv i rockermiljøet, idet han er medlem af banden Satudarah MC.

Ekstra Bladet kædede i november 2015 Amin Kevlar sammen med rockergruppen Satudarah MC.[2] A'typisk bekræftede i maj 2016 båndene til rockergruppen på sin egen Facebook-profil. Her blev der indsat rockergruppens logo samt offentliggjort flere billeder af Satudarah-rockere.

I 2016 udgav han albumet 19. Dette album har flere numre som henviser til Satudarah MC. Albummets titel i sig selv henviser formentlig til bogstavet "S" - det 19. i alfabetet - hvilket også kan være en reference til rockergruppen. På albummet gør han det klart, at han ikke bryder sig om politiet. Amin Kevlar var en af dem der under en rocker krig mellem Hells Angels og Satudarah MC, blev stukket i halsen med en kniv. Dette er skyld i at han mangler lidt af tungen og læsper en smule. Han udgav sangen "vi en" til minde om de bandemedlemmer er blevet dræbt i satudarah

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Studiealbum[redigér | redigér wikikode]

Singler[redigér | redigér wikikode]

Albums med MFS[redigér | redigér wikikode]

EP'er[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om A'typisk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
RapperStub
Denne biografi om en rapper er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi