Karl Bornhøft

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Karl Bornhøft
Født 20. juli 1949 (73 år) Rediger på Wikidata
Politisk parti SF Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Politiker Rediger på Wikidata
Karl BornhøftFolketingets hjemmeside  Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Karl Bornhøft (født 20. juli 1949) er en nordjysk politiker fra SF, som 1998-2006 var formand for Nordjyllands Amts sundhedsudvalg og fra 2007 formand for sundhedsudvalget i Hjørring Kommune. Var fra 13. november 2007 til 2011 medlem af Folketinget, hvor han bl.a. var sit partis sundhedsordfører. Han var valgt i Aalborg Nord. Bornhøft, der er uddannet kok, har arbejdet som postbud inden han blev fuldtidspolitiker.


Gilbert Stuart Williamstown Portrait of George Washington.jpgArtiklen om politikeren Karl Bornhøft kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
DanskSpire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker