Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:Tøndemageren/Arkiv 2"

Spring til navigation Spring til søgning
m
Automatisk arkivering af diskussionsside
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
m (Automatisk arkivering af diskussionsside)
En uges blokering efter 9 redigeringer er ret hårdt takseret; Den slettede artikel [[The joe class experience]] ser for mig ud som et velment forsøg, som trods det ikke er vellykket, heller ikke var hærværk. En diskussion før sletningen, kunne måske ha' forhindret hærværk på brugersiden - vh. [[Bruger:Nico|Nico]] 23. dec 2011, 23:36 (CET)
:For mig at se, er det et forsøg på at promovere eget band. Bandet har kun fungeret siden 2010 og har lavet to EP'er, der, som jeg læser det, er sket uden indblanding fra pladeselskaber. Forsøget på at lave en artikel er fin, men brugere fik flere advarsler angående at lave noget om sig selv, men genoprettede siden flere gange. Derefter fandt brugeren sig sur på mig, hvilket medførte hærværk. Jeg vil dog medgive dig, at en uge måske er for lang tid, hvilket gør at jeg nu også nedsætter blokeringen til blot én dag. Mvh Tøndemageren 23. dec 2011, 23:51 (CET)
 
== Thomas Skov Gaardsvig ==
 
Hej. Jeg har besvaret dit spørgsmål på diskussionssiden. Det er ikke noget pænt svar overfor anførte person, og du vil måske tage anstød af det. Det er ikke tilsigtet, men jeg finder ærligt talt, at vi går den kulørte presse i bedene med denne form for artikler, og jeg synes at anførte person har slået bunden ud af enhver anstændighed - og det kan ikke være et kriterium for notabilitet. hilsen --[[Bruger:Rmir2|Rmir2]] 3. jan 2012, 18:16 (CET)
:Det er helt fint :) Synes bare det enten virkede som et personligt angreb på manden eller et utroligt lidt sagligt argument. Så ville gerne have uddybelsen, og det er du som regel god til hehe. mvh Tøndemageren 3. jan 2012, 18:52 (CET)
12.785

redigeringer

Navigationsmenu