Star Wars-racer: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
16 bytes tilføjet ,  for 5 år siden
m
Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 188.180.103.82 (diskussion | bidrag)
m (Gendannelse til seneste version ved Steenthbot, fjerner ændringer fra 188.180.103.82 (diskussion | bidrag))
* '''Ithorians''' er en art af intelligente pattedyr fra planeten Ithor. De er almindeligt kendt som "Hammerheads"(hammerhoveder) på grund af deres lange, krummer halsen og T-formet hoved. De bryder sig bestemt ikke om det navn. Normalt er Ithorians stille og fredelige og tyr hellere til deplomati end krig. Men man skal ikke lade sig narre, en Ithorian der er blevet tvunget ind i kamp er en frygtelig modstander.
* '''Jawa''' er et besynderligt [[folkefærd]] der bor på ørkenplaneten Tatooine. I filmene ser man aldrig en Jawa uden dens karakteristiske mørke rødbrunlige kåbe, og kraftigt lysende gulige øjne. Jawaerne er kendt for at handle med skrot og robotter. Alle kloge robotter skjuler sig når der er Jawaer i nærheden.
* '''RancorEancor''' er et monster der i filmene ses det i ''[[Return of the Jedi]]'' i Jabba the Hutts palads. En rancor er forholdsvist stor (omkring 10 meter), har små øjne, korte arme og forholdsvist korte ben, samt store tænder. Oprindeligt stammer rancor monsteret fra planeten [[Dathomir]].
* '''Sandfolk''' er et folkefærd , der holder til på [[Tatooine]]. De kendetegnes ved at gå i nogle mørkebrune masker der har et karakteristisk design, og en lidt mere lys brun kropsbeklædning. Sandfolket kaldes også "Tusken Raiders" da de angreb og erobrede Fort Tusken, som nogle af de første bosættere på [[Tatooine]] byggede. Sandfolket er meget aggressivt overfor fremmede. Sandfolket er at finde i filmene ''[[The Phantom Menace]]'', ''[[Attack of the Clones]]'' og ''[[A New Hope]]'' og i flere [[computerspil]] som f.eks ''[[Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy|Jedi Knight serien]]'', ''[[The Phantom Menace]]'' osv.
* '''Twi'lek''' er en race der oprindeligt stammer fra planeten [[Ryloth]]. De ses i næsten alle farver og har to meget karakteristiske "haler", der stikker ud fra det bagerste af deres hoveder.
* '''Zabrak''' er en race af menneskelignende væsener med horn på hovederne. Deres hjemplanet er [[Iridonia]], men de har koloniseret en række omkringliggende planeter. Zabrakker er meget viljestærke, stædige og stolte. Af kendte zabrakker kan nævnes: Agen Kolar, Bao-Dur, Eeth Koth, Kerian Sey og [[Darth Maul]],. Darth maulMaul optræder i [[film]]en ''[[The Phantom Menace]]''.
 
== Eksterne henvisninger ==
{{Commonscat|Star Wars races}}
 
103.733

redigeringer

Navigationsmenu