Forskel mellem versioner af "Diskussion:Islam"

Spring til navigation Spring til søgning
454 bytes tilføjet ,  for 1 år siden
→‎Kønsadskillelse: Kom med forslag ...
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
(→‎Kønsadskillelse: Kom med forslag ...)
Desuden har både dette og det efterfølgende afsnit POV-agtige træk, hvor ligestilling i islam betones, kritik kaldes islamofobi og tildækning i det offentlige rum kaldes religionsfrihed.
Desuden kaldes nogle fortolkninger snævre, selvom det snarere er Wikis egen (jep, Wiki har en fortolkning), der bygger på de to vers nævnt allerførst, hvor Allah egentlig bare fortæller, at kvinder kan komme i himlen og at mennesker er skabt som mand og kvinde, hvilket vel med lidt god vilje kan tolkes som homofobi, der er snæver. [[Bruger:AdamTjørnebjerg|AdamTjørnebjerg]] ([[Brugerdiskussion:AdamTjørnebjerg|diskussion]]) 3. maj 2019, 21:07 (CEST)
: Hvis du har forslag til ændringer i teksten, kan du komme med dem her. Du bør undgå (udelukkende) at bruge Koran- og hadithcitater da sådanne ofte er åbne for fortolkning, men helst basere teksten på nutidige religionsbekrivende kilder. Og ja, omtale af tildækning kræver selvfølgelig også referencer. --[[Bruger:Dipsacus fullonum|Kartebolle (Dipsacus fullonum)]] ([[Brugerdiskussion:Dipsacus fullonum|diskussion]]) 3. maj 2019, 21:34 (CEST)

Navigationsmenu