Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/"Arkæologi i Sameland"-artikel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

I started the article Arkæologi i Sameland.
The article has been renamed, by a wikipedian.
Please have the naming of the article reverted.
If the wikipedian, insists on having the article renamed, then s/he should open a discussion at Wikipedia:Flytteforslag.
I see a problem in that I am the main contributor of an article, where the title has been changed into a name, that in part is viewed as quite derogatory by some/many. Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 14:32 (CET)

Der har været en nu afsluttet debat om Lapland v. Sameland, den er konkluderet med 9 mod 3, for Lapland, der blev ikke fremlagt andet end meninger for Sameland, ingen beviser. Dit forsøg på at snige ordet Sameland ind ad bagvejen ved at have andre artikler med ordet i er aldeles upassende. Artiklen blev flyttet fordi den er direkte afhængig af den anden artikel og dens navn. Hvis Sju hav fortsætter sin stærkt forstyrrende adfærd på da.wiki og hans slet skjulte trusler vil det meget snart føre til et bandlysningsforslag. -- Vrenak (diskussion) 18. feb 2018, 15:16 (CET)

[redigeringskonflikt

Uanset Rmir2s mening her, har denne flytning ikke været diskuteret. Det er endnu en administrators "Skyd først - Spørg bagefter"-ageren. I det mindste burde det have været diskuteret. Vi har ikke brug for flere "skydegale" administratorer. Denne handling ligger på linje med Glens blokering af Bruger:BillyDK. Ingen af handlinerne er dansk wikipedia værdig. Skydegale administratorer er ved at underrave dansk wikipedia. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. feb 2018, 15:22 (CET)
Så fulgte Vrenak flytningen op med en blokering af Sju hav - genialt, så kan vi da ikke blive forstyrret af et andet synspunkt, hvorfor ikke blokere Sju hav i et år eller to, så kan han da ikke kritisere Vrenaks hærgen. Jeg går ud fra, jeg nu også bliver blokeret af Vrenak, det plejer administratoren jo at gøre! mvh Per (PerV) (diskussion) 18. feb 2018, 15:28 (CET)
Emmm... jeg må give vrenak ret. Sju hav frustrerer dialogen for at få sin vilje igennem. Samenland er et almindeligt brugt navn i Norge, men ikke i det danske. Vi bruger Lapland i stedet for. Måske burde Sju hav prøve at oprette en decideret afstemning om brugen af Lapland/Samenland, og så må han komme med en udtalelse fra Dansk Sprognævn! Helt og lykke med det vil jeg så lige tilføje.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 18. feb 2018, 15:48 (CET)
Der har ikke været indlæg i over en måned, så jeg lukker denne AoA.--Ramloser (diskussion) 23. mar 2018, 22:16 (CET)