Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Advokatrådet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ser ikke årsagen til at have en selvstændig artikel for Advokatrådet, som er bestyrelsen af foreningen Advokatsamfundet.

Konklusion:
Jeg sammenskriver de to artikler.--Kjeldjoh (diskussion) 24. nov 2020, 13:43 (CET)
  •  Kommentar - det var en meget hurtig konklusion. Jeg synes at der bør gå mindst 24 timer og helst mere før en konklusion kommer.
Advokatrådet er det man hører om i offentligheden, mens Advokatsamfundet har mindre betydning. Advokatrådet har nogle særlige funktioner fx udpegning af advokater til bestyrelser, som voldgiftsdommer eller opmand. Og de har nogle funktioner i forhold til hele standen. Det er vist det eneste erhverv, som er tilbage, hvor det er et krav medlemskab plus de sætte uddannelseskrav. --Steen Th (diskussion) 24. nov 2020, 16:37 (CET)
Enig med bruger Bruger:Steenth, det var meget hurtigt. Synes jeg har læst noget om 48 timer (eller endog en hel uge) et eller andet sted. Jeg synes 48 timer er passende, men ved ikke om der er nogen fast standard. Også enig i Bruger:Steenths anden bemærkning - det er advokatrådet man hører om, men det kan selvfølgelig klares med en redirect.--Honymand (diskussion) 24. nov 2020, 20:06 (CET)
Beklager hvis jeg var for hurtig. Jeg anså sammenskrivningen som værende ukontroversiel. Hvis det er helt galt kan det bare tilbageføres.--Kjeldjoh (diskussion) 25. nov 2020, 08:35 (CET)
  •  Kommentar - Der har ikke været yderligere kommentarer til sagen i mere end tre år, og ingen har tilsyneladende ønsket at ændre sammenskrivningen, så den må fortsat stå ved magt. Forslaget må dermed kunne arkiveres. Økonom (diskussion) 26. jan. 2024, 08:27 (CET)[svar]