Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Klosterkirke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Klosterkirke er en kirke (bygning) der er opført i forbindelse med et kloster. Derudover adskiller de to sig vist ikke så meget fra hinanden, så et underafsnit i Kirke med et redirect må kunne gøre det. Det er sådan de har løst det på en:wiki. Toxophilus (diskussion) 6. aug 2020, 12:18 (CEST)

  • Sammenskriv - som forslagsstiller. Toxophilus (diskussion) 6. aug 2020, 12:22 (CEST)
  • Sammenskriv - I hvert fald er den aktuelle artikel ikke ret lang, og der er ikke noget der forhindrer en ny, større artikel senere - hvis nogen skulle finde på at skrive sådan en.--Honymand (diskussion) 6. aug 2020, 20:42 (CEST)
  • Sammenskriv ikke - Vi har artikler om en række forskellige former for kirker og kirkebygninger som f.eks. Basilika, Domkirke, Hallekirke, Kapel, Klosterkirke, Rundkirke, Stavkirke & Ødekirke så jeg kan ærlig talt ikke rigtig få øje på rationalet for, hvorfor lige netop klosterkirke skal indskrives i selve artiklen Kirke (bygning). Ole Ryhl Olsson (diskussion) 2. sep 2020, 10:56 (CEST)
  • Sammenskriv ikke - Enig med Oleryhlolsson, Klosterkirker kar traditionelt en nogen anden historie end f.eks en landsbykirke. At artiklen er kort finder jeg ikke er argument for en sammenskrivning, - så kunne man i princippet sammenskrive det hele til en artikel med navnet Verden ;-) - Nico (diskussion) 2. sep 2020, 11:06 (CEST)
  • Sammenskriv ikke - Som Ole Ryhl Olsson og Nico. --Pugilist (diskussion) 2. sep 2020, 11:11 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus for sammenskrivning. Økonom (diskussion) 25. jan. 2024, 17:30 (CET)[svar]