Wikipedia:Sletningsforslag/Anastasia Maria Loupis

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Selvom der er mange kilder, er kilderne a) fra hendes arbejdsplads (som nogle gange er nok, men nok ikke her) eller b) tabloidaviser, hvilket egentlig ikke er forbudt på da.wiki, men på en.wiki skal de undgås hvis de er de eneste kilder til noget – og jeg synes ikke der er nogen grund til at sætte baren lavere end det. Så ...

  • Slet fra mig. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 11. nov 2019, 19:28 (CET)
  • Slet - Helt enig. Hendes meritter er temmelig tvivlsomme. Som læge er hun helt almindelig, og som SoMe-personlighed er hendes følgerskare heller ikke imponerende nok. Tabloidavisers omtal af youtubere, instagrammere og bloggere er en voldsomt underlødig form for "journalistik", der er helt fordrejet i dækning i forhold til rigtige nyheder, så selvom hun har formået at skabe lidt omtale i den slags, så giver jeg ikke noget for det. Toxophilus (diskussion) 11. nov 2019, 20:09 (CET)
  • Slet - Hverken som læge eller mediepersonlighed har hun opnået meritter, der gør hende notabel. --Morten1997 (diskussion) 11. nov 2019, 20:19 (CET)
  •  Kommentar - Cauchy1776 har på Diskussion:Anastasia Maria Loupis skrevet:
Jeg ved ikke hvilken definition som Wikis admin har begrebet kendt. Men det her er altså at gå op petitesser.
Wiki mener f.eks. , at en som er medlem af menighedsråd og skriver klummer i Nordjyske er kendt nok til en Wiki. Christian Borrisholt Steen
Så hvorfor Anastasia så ikke er det er fuldstædighed uforstående overfor. (skrev Cauchy1776 (diskussion • bidrag) 11. nov 2019, 21:25).
Sletningsforslag er en åben diskussion blandt alle brugere, og ikke kun for administratorer.
Om Christian Borrisholt Steen er notabel (relevant for wikipedia at have en artikel om), er ikke blevet diskuteret tidligere, og ikke relevant for om Anastasia Maria Loupis opfylder Wikipedia:Kriterier for biografier.
Som der står i denne retningslinje: "At der skal være interesse i en bredere kreds skyldes, at vi ikke ønsker, at Wikipedia drukner i artikler, som stort set ingen har interesse i at læse."
Så har Anastasia opnået en omtale der kan berettige at hun er relevant for wikipedia?--Kjeldjoh (diskussion) 12. nov 2019, 08:02 (CET)
  • Slet - Opfylder helt åbenbart ikke kriterierne. Der er tale om 15 minutes of fame i forbindelse med en shitstorn, der også er glemt til næste år. --Pugilist (diskussion) 12. nov 2019, 08:48 (CET)
  • Slet - Har personligt også selv svært ved at se at hun skulle opfylde kriterierne. Vi snakker om en helt normal læge som også er model i fritiden. Det gør ikke en notabel. Det er derudover ikke meget omtale om hende på nettet udover ca. 2 artikler. Ellers er hun bare omtalt på små private nyhedssider og hvor hun selv har oprettet sig. --SimmeD (diskussion, bidrag) 12. nov 2019, 08:55 (CET)
  • Slet - Jeg mener ikke at hun endnu har opnået tilstrækkelig omtale, til at man kan betragte hende til at være interesse i en bredere kreds.--Kjeldjoh (diskussion) 13. nov 2019, 13:20 (CET)
  • Slet - enig med Pugilist. En almindelig læge der åbenbart har fået lidt opmærksomhed i en konkret forbindelse. Det er ikke nok til notabilitet. Rmir2 (diskussion) 16. nov 2019, 20:07 (CET)
Konklusion:
Bortset fra hvad jeg formoder er artiklens opretter er der enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 19. nov 2019, 14:58 (CET)