Wikipedia:Sletningsforslag/Jonathan Høgsberg Bandier

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jonathan Høgsberg Bandier har medvirket i et par tv-programmer. Han har ganske vist et opslag på imdb, men er medvirken i en vilkårlig tv-produktion nok til, at en person kan tilkomme en artikel?

  • Slet - Jeg mener det ikke. Og her er der ikke noget at hente via søgninger i øvrigt. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jan 2017, 10:20 (CET)
  • Slet - Tilfældig medvirken her og der er ikke en skuespillerkarriere. Ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 5. jan 2017, 10:39 (CET)
  • Slet Hr. Bandier har medvirket i følgende: Klassen, en DR Ultra-serie med 10 minutter lange afsnit (ifølge IMDB); Ud af det blå, en kortfilm med to lige så ukendte skuespiller; en fem episoder lang DR2-serie ved navn Banken: New Normal, hvor han spiller Rungsted drengen, hvilket ikke ser ud til at være en af hovedrollerne; og så har han medvirket i et enkelt afsnit af talk showet Sofie Linde Show ifm. Klassen. Vi har i øvrigt ikke artikler om nogen af disse produktioner, og jeg har heller aldrig selv hørt om dem. Når der så heller ikke er noget at finde på Google, kan vi vist roligt fastslå, at vedkommende endnu ikke har opnået notabilitet. --Cgt (diskussion) 5. jan 2017, 10:46 (CET)
  •  Formalia Artiklen blev oprettet af Bruger:JenJacobsen d.d. --Cgt (diskussion) 5. jan 2017, 10:52 (CET)
  • Slet - Hvis nu han bliver en ny stor skuespiller kan vi gendanne, men for nuværende er der ikke nok. Toxophilus (diskussion) 10. jan 2017, 17:36 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 25. jan 2017, 21:34 (CET)