Wikipedia:Sletningsforslag/Kultur & Arv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kultur & Arv blev oprettet 28. juni 2019 af Bruger:Kuni to. Artiklen er om en dansk forening, men det fremgår ikke af teksten at foreningen er bemærket eller bemærkelsesværdig i sådan grad at den er relevant for Wikipedia. Jeg kan kun finde én avisomtale i fyens.dk fra den 9. juli 2018 og har uden held efterlyst mere dokumentation for relevans (notabilitet) på diskussionssiden. Da artiklen ikke forbedret til at vise relevans de sidste to dage, foreslår jeg den hermed slettet. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 1. jul 2019, 20:23 (CEST)

  • SletKartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 1. jul 2019, 20:23 (CEST)
  • Slet - Er helt på linje med Kartebolle her. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 20:30 (CEST)
  • Slet - Jeg ville gerne tale for et behold, for jeg er vist enig med foreningens synspunkter et godt stykke af vejen, men jeg kan simpelthen ikke finde nok omtale til, at jeg kan retfærdiggøre notabiliteten. Så vidt jeg kan se, så er den grundlagt sidste sommer (2018), og selvom bestyrelsen består af prominente navne som Catharina Collet, Niels-Knud Liebgott og Nikolaj Bøgh, så giver gør det ikke foreningen interessant. Angående udsagn på artiklens diskussionsside om rigtigheden i at andre små foreninger kan have en artikel og denne ikke kan, så er det vigtigt at skelne imellem hvor notabilitetsspørgsmålet er blevet rejst. Det er denne artikel vi diskuterer, og så er det underordnet, at der måske findes andre, som vi ikke har identificeret og diskuteret. Toxophilus (diskussion) 2. jul 2019, 08:23 (CEST)
  •  Kommentar - @Frederik Siemssen: Har på Diskussion:Kultur & Arv skrevet en kommentar i sin rolle som formand for foreningen.--Kjeldjoh (diskussion) 3. jul 2019, 09:17 (CEST)
  • Slet - Det er en ny lille forening, som har en interesse i restaureringen af Nyborg Slot. Jeg mener ikke at foreningen på nuværende tidspunkt har tilstrækkelig almen interesse.--Kjeldjoh (diskussion) 3. jul 2019, 09:44 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. jul 2019, 21:29 (CEST)