Wikipedia:Sletningsforslag/Lene Krog

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Lene Krog er en dansk forfatter. Artiklen er vistnok blevet oprettet sammen med en lang række andre forfattere af forbindelse med de store diskussioner om forfatteres notabilitet. Hun har skrevet tre bøger, har en hjemmeside, er blevet interviewet af sit forlag, man kan købe to udgivelser på saxo og der er en enkelt anmeldelse på litteratursiden. Forlaget er, så vidt jeg kan skønne på deres regnskab fra 2019, relativt småt og er specialiseret i fantasy. Hun har også udgivet én bog hos Branner & Korch og én hos BoD (selvudgivelse). Toxophilus (diskussion) 18. mar 2020, 15:37 (CET)

  • Slet Så længe det ikke er påvist, hvilken effekt, hun har haft på verden. Salgstal? Omtale? --|EPO| COM: 24. mar 2020, 12:42 (CET)
  • Behold - Jeg har udvidet artiklen lidt. Det er 4 bøger, 2 af dem fra anerkendte forlag, samt en 5. på vej. Når man søger på hende på f.eks. bibliotekspenge.dk eller litteraturpriser.dk, skal man huske også at have hendes mellemnavn med. Jeg mener at hun er over grænsen.--Kjeldjoh (diskussion) 27. mar 2020, 13:16 (CET)
  • Behold - Enig med Kjeldjoh. Antallet og typen af bøger gør at hun er relevant på da-wiki. Artiklen er selvfølgelig for kort.--Honymand (diskussion) 12. apr 2020, 08:56 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. --Pugilist (diskussion)