Wikipedia:Sletningsforslag/Naturhistoriske Onsdags Aftener

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Naturhistoriske Onsdags Aftener er en dansk forening på Københavns Universitet grundlagt i 1911. En IP-bruger har oprettet og Bruger:Tøndemageren har sat notabilitet på. Artiklen har ingen kilder, men angiver ca. 200 medlemmer. Søgning på navnet kaster links til CVR og universitets hjemmeside af sig. Toxophilus (diskussion) 19. aug 2020, 07:41 (CEST)

  • Slet - Jeg er ikke over notabiliteten. Der er ganske lidt omtale. Eneste ting der kunne tale for et behold, er alderen, men der findes rigtig mange studenterforeninger på landets universiteter, og jeg er ikke sikker på at 100 års historie er så imponerende igen - jeg kan tage fejl, men for mener jeg at et slet bør være på sin plads. Toxophilus (diskussion) 19. aug 2020, 07:41 (CEST)
  • Behold - Jeg mener, at foreningen er historisk interessant, ikke mindst fordi den er en forløber og navngiver for den senere og nok noget mere kendte organisation NOAH (dansk miljøorganisation). Nogle ville nok mene, at man så kunne skrive Naturhistoriske Onsdags Aftener ind i sidstnævnte, men det virker ikke rimeligt overfor biologiforeningen, der jo fortsat eksisterer og har sit eget uafhængige liv. Jeg synes ikke, at historien om foreningens eksistens og dens rolle i et tidligt stadium af danskernes miljødiskussioner i en selvstændig artikel kan gøre nogen skade. Økonom (diskussion) 19. aug 2020, 08:34 (CEST)
  • Et lille Behold - Jeg mener ikke alderen er nok, men sammen med forbindelsen til NOAH, mener jeg at artiklen er værd at beholde.--Kjeldjoh (diskussion) 19. aug 2020, 14:51 (CEST)
  • Behold - Jeg er enig med de andre behold --Zoizit (diskussion) 19. aug 2020, 15:38 (CEST)
Konklusion:
Klart flertal for at beholde. --|EPO| COM: 30. aug 2020, 08:42 (CEST)